2777
2789
عنوان

آموزش خیاطی ارزون

160 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من رشتم طراحی دوخت هست  میتوونم تضمینی فقط با قیمت 200 هزار ب صورت مجازی اموزش بدم ..نازک دوز مانتو دوز و در کنارش. لباس مراسمی و حوله حمام و... اموزش میدم  ی زبان ساده اونایی ک میخوان حضوری اموزش ببین در استان ایلام هستم 

دوستان اگه کسی رو هم معرفی کنید به شما تخفیف میدم با کسایی ک مشکل مالی دارن هم تخفیف داده میشه اموزش هم تلگرام هم واتساپ  

من در کنار مانتو دوز و نازک دوز چیزای دیگه ای هم خارج از اینا اموزش میدم بهتون قول میدم کمتر از دو ماه بتونید یه خیاط ماهر بشین

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب  تضمینت چیه من میگم هرچی الگو توضیح بدی پولشو بگیری. من میخام ولی اول باید ببینم میتونم مجا ...

بیا خصوصی شمارمو بدم بیا تلگرام  یا واتساپ  کاملا برات توضیح میدم   .من تضمین  میکنم 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
ب صورت حرفه ای ن اما در کناار نازک دوز آموزش میدم شما بیاین خصوصی شمارمو بهتون میدم  برای ...

من پارسال کلاس خیاطی رفتم متد سادریک، خیلی جالب نبود، الانم خیلی وقت برا خیاطی ندارم ولی دلم میخواد چند مدل سارافن دخترانه برا بچه سه سالم بدوزم ، چجوری بیام خصوصی ؟ درخواست دوستی بدم؟

من پارسال کلاس خیاطی رفتم متد سادریک، خیلی جالب نبود، الانم خیلی وقت برا خیاطی ندارم ولی دلم میخواد ...

بله در خواست دوستی بدین تا شمارمو بدم .چون نمیخواین کامل دوره رو برین برای شما ارزون تره

❤️کاربری دست سه نفره❤️