2777
2789

اکبر جوجه چه طور درست می کنید امروز ی کم خوردم ولی مهمون بودم روم نشد بیشتر بخرم خیلی خوشمزه و نرم بود مرعش تو دهن اب می شد خیلی دلم می خواد بپزم بخورم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روغن فراوون سرخ میکنیم

بعد تو یه تابه ی گود روغن و کمی آب میریزیم تا بپزه

آبش که خشک شد جوجه هم نرم میشه و آماده ی سرو با رب انار هست

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
ما شمالیا غذامون واقعا فرق میکنه بس که فوت و فن داره

بخدا دست پختاتون عالیه اصلا مزه ابجوشتونم فرق داره من هلاک غذای شمالی ام 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
تو روغن فراوون سرخ میکنیم بعد تو یه تابه ی گود روغن و کمی آب میریزیم تا بپزه آبش که خشک شد جوجه هم ...

عه پس من اشتباه زدم قبل اکبر جوجه رب انار ها رو خوردم تموم شده 😂

تو روغن فراوون سرخ میکنیم بعد تو یه تابه ی گود روغن و کمی آب میریزیم تا بپزه آبش که خشک شد جوجه هم ...

جوجه از کجا گیر بیارم با بلدرچینم می شه ؟

جوجه ریز باید بخری با نمک  طعم دار کنی بعد یکم با پیاز فلفل دلمه بپزی تو روغن و کره فراوون س ...

جوجه از کجا بخرم می رم مرغ فروشی همه شون ی اندازه هستن بزرگ

من یه بار خوردم اصلا خوشم نیومد البته رستوران بین راهی بود بعدم روغنش خیلی زیاد بود

وای من که عاشقش شدم اصلا مزه اش از یادم نمی ره عالی بود فک کن ما انقد ب مرغ ادویه و رب و هویج و چی و چی می زنیم اخرشم خوشمزه نمی شه ولی اینا با روغن و نمک همچین غذای عالی می پزن