2777
2789
عنوان

نفقه بعد عروسی چجوریه ؟ به کیا تعلق میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
واسه یک سال 7میلیون

واسه ۲۱ماه ۷میلیون و۸۰۰ دادگاه گفته باید پرداخت کنه

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تقریبا ماهی 370 80

آره دیگه 

بعدشم باید فصلی یه دست لباس خوراک مناسب اگه خانم خونه پدری کمک کار داشته باشه باید همسرشم فراهم کنه خانه و لوازم خانه در شان خانوم تهیه کنه 

پول آرایشگاه و اینارم باید بده

ا

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
آره دیگه  بعدشم باید فصلی یه دست لباس خوراک مناسب اگه خانم خونه پدری کمک کار داشته باشه باید ه ...

به غیر از پول یه دست لباس؟بعد یه سوال نمیدونم میدونین شما یا نه من شوهرم باخانوادم مشکل داره میگه بیشتر از یه بار در هفته حق نداری بری اونم هی زنگ میزنه که بیا خونه.بعد میگه باید کمترش کنی اول هفته ای یبار بعد ماهی یبار بعد سالی یبار.من حق دارم خانوادمو ببینم.نمیتونم شکایت کنم؟

وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂
به غیر از پول یه دست لباس؟بعد یه سوال نمیدونم میدونین شما یا نه من شوهرم باخانوادم مشکل داره میگه بی ...

یه دست منظورم سرتاپاس هرفصل مانتوشلوار روسری شال کفش لباس خونه

عزیزم از نظر اسلام همسر آدم میتونه بگه نرو خونه پدرت و خانم باید بگه چشم!!!😐

فک نکنم بتونی شکایت کنی