2777
2789
ایشون استاد تعبیر خواب هستن و کاملا به صورت رایگان صلواتی تعبیر میکنن

نمیشه شما از طرف من ازش بپرسی خوابمو؟؟ثواب داری منو. از نگرانی در. بیاری

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید

اگه یه مرد خواب ببینه الت تناسیلش برده شده و. اویزونه و دکترا هم میگن این درست نمیشه تعبیرش چیه؟؟

هیچ خونی هم نمیاد

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
بفرمایید

منم‌میخام میشه ایدیشو بدید لطفا

دعا کنید حاجت روابشم❤مریم هستم.تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به آرزومه دوستای قشنگم خوااااهش می کنم اگه امضامو می بینین برام دعا کنید حتی یک صلوات. حال دلم خوب نیست. خدا دعای بنده هاش در حق دیگران رو محاله مستجاب نکنه. برام دعا کنید که دلم خیلییییی شکسته. به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم بگم آروم شدم... دوستتون دارم💓 و از ته قلبم براتون خواستار آرامشم💓/ ممنون میشم اگه تاپیک دعا یا ختم بود صدام کنید💓اگر نبودم خواهش میکنم منشنم کنید که بقیه برای حل مشکلم دعا کنن💓/ خدایا به حق پنج تن، به حق قرآنت، به حق عصر، شمس و قمری که بهشون قسم خوردی، دستمو بگیر... خدایا می دونم تااخر سال همه چی تمومه و اون حاجتی که میخوام رو گرفتم... می دونم اون روزا از خوشحالی می افتم به سجده... الهی امیدم فقط تویی... کمکم کن... و ببخشم می دونم همه این دردا بخاطر گناه خودمه...💓
ایشون استاد تعبیر خواب هستن و کاملا به صورت رایگان صلواتی تعبیر میکنن

من همش خواب  میبینم یه پسر بچه بغلمه ولی تو خواب میدونم بچه من نیست  چون مشکلم همینه که بچه دار نمیشم خیلی نگران هستم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود