2777
2789

سلام

وقتی میخواین پدر و مادر خودتون و دعوت کنید شوهرتون فرقی هم میزاره نسبت به خانوادش

شما چکار میکنید

ن بابا شوهر من اصلا اینطوری نیس ب زور میره مامانمو میاره خونه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

نه فرقی نمیذاره،  البته یکم وقتی خانواده خوش هستن راحت تره، ولی برا خانواده من کم نذاشته تا الان ،

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک تازه عروسم فعلا از اقوام شوهر کسی مهمونی نیومده

خانوادشم طبقه پایینن دیگه دعوتی در کار نیست

هرچی مهمون داشتم مهمونای خودم بودن ولی خدایی همسرم کوتاهی نکرده در قبالشون 

شوهرم سایلنته تو صورتشم هیچ احساسی نشون نمیده

فقط من خانوادشو تصمیم دارم دیگه دعوت نکنم

خانواده خودمو پریشب شام یهو نگه داشتم همسرم بیرون بود نمیدونس گفتم شام بخر بیا 

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
خیییییییلی فرق میزاره تو رفتار خیلی منم نگفتم دیگه بیان پدر و مادر محتاج که نیستن لیاقت نداره بی ادب ...

دقیقا ب هدفش رسوندیش که. اتفاقا باید بگی بیان.ولی اگر بدرفتاری کرد شما دقیقا برای خانواده اش جبران کنی. من فقط و فقط یکبار شوهرم به خواهر مجرد من بی محلی کرد. یکماه بعدش خانواده اش اومدن . علنا بی محلی کردم . شوهرم هی میومد دورم میچرخید که خرم کنه خوش اخلاق بشم .اخرش حرف خودش رو بهش برگردوندم گفتم چکار کنم حوصله ندارم خودم رو بکشم واسه فامیل تو؟دیگه هرگز تکرار نشد رفتارش

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من اصلا همسرم با خانوادم مشکلی نداره البته منم هم خانواده خودشو هم خودم نهایت سالی دو تا سه بار دعوت میکنم اما یه خواهر دارم ک سال اول ازدواجم هر وقت حتی واسه نشستن میومد خونمون شوهرم الکی شروع میکرد بهانه گیری اخم میکرد غر میزد یا بحث راه مینداخت هر وقتم خواهرم میرفت میگفتم چرا جلو خواهرم اینطوری میکنه میگفت نه من به تمام خانوادت احترام میزارم تو اینطوری برداشت میکنی ولی دقت کرده بودم هربار خواهرم میومد این رفتارا رو میکرد خواهرمم ناراحت میشد سریع میرفت بعده چند وقت هم خود به خود رفتارش درست شد  الان ک خواهرم راهش دور شده هر وقت میاد خیلی هم باهم شوخی و بگو بخند دارن