الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونابی که گیم بازی می کنن نی نی سایتی نیستن الان سر بازین
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
😂😂😂منم یه بار قلعه برا داداش کوچیکم نصف مرحله هاشو من رفتم یه بارم سر بازی جومونگ با داداشم دعوام شد😂😂😂
حالا به نطرت جواب درست میدن یه تاپیک پارک دوبل بزن ببین چقد چرت و پرت میگن و مسخره بازی
در ضمن اگه واقعا میخای بدونی برا پارک دوبل از چند متر عقبتر سرعتت رو کم کن و رو ماشینی که میخای پشتش دوبل بزنی تمرکز کن و برو سمتش و دقیقا بغل به بغلش با فاصله نیم متر نگه دار حالا باسرعت خیییییلی کم بیا عقب وقتی چرخ جلوی تو به چرخ عقب اون رسید ایست کن و فرمون رو کامل بشکن و بیا عقب آرووووم بعد قشنگ جامیگیری تو پارک البته یکم که بعدم فرمون رو صاف کن و برو پایین