2777
2789
عنوان

خوشگل خانوما👋😉❤

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
ولی ی خوبی داره راحت تر رنگ برمیداره مشکی رو به زور دکلره میشه رنگ دلخواهتو دربیاری تازه گاها نمی ...

اگه بخوام یه روزی موهامو مشکی کنم باید دکلره بشه اولش؟؟؟؟؟؟

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
مو هاي من پر كلاغي خيلي مشكيه البته موهاي من طبيعيه  يعني رنگ نكردم همه رنگشو دوست دارن

منم مثل خودتم

خیلیا میگن چ مشکیه

ولی نمیفهمم ینی خوبه یا بد😂

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچوقت به پايه نه يا ده نرسيده فوقش با چندبار دكلره به هشت ميرسه كه اونم به نارنجى ميزنه☹️

😭😭😭

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
اگه بخوام یه روزی موهامو مشکی کنم باید دکلره بشه اولش؟؟؟؟؟؟

معمولا رنگای روشن بدون دکلره رنگ برنمیداره☹

اصولا وقتی کسی میگه چه موهات مشکیه یعنی خوشش اومده ک جذبش شده.. ولی من خودم بور دوست دارم..هر بوری ...

اتفاقا الان رفتم ابروهامو رنگ کردم،روشن شده

موهامم مشششکی

دچار تضاد خفنی شدم😂😂

موهای خودم اونقدر مشکی نیس.. منم الان معمولا قهوه ای روشن میکنمون.. ولی عاشق موی مشکی ام لعنتی خیلی ...

ببین چی بهت میاد

از همه مهم تره😉