2777
2789
عنوان

خوشگل خانوما👋😉❤

206 بازدید | 30 پست

نظرتون در مورد موی خیلی مشکی چیه؟

ی جورایی پر کلاغی

ولی طبیعی

ن رنگ

میدونم سلیقه ای هست

به نظرتون شیکه یا ن؟

قهوه ای و خرمایی شیک تره یا مشکی؟

مثلا بگن چ موهات مشکیه ینی خوبه یا بد؟😂

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

مو یا باید مشکی باشه یا بلوند به نظرم 😁 بینشو ندوست اصلا 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

خانواده شوهرم اونطورین ولی به نظر من شیک نیستن 

بستگی به آدمش داره😂😂😂

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مو یا باید مشکی باشه یا بلوند به نظرم 😁 بینشو ندوست اصلا 

نظر منم همینه👍😁

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خانواده شوهرم اونطورین ولی به نظر من شیک نیستن  بستگی به آدمش داره😂😂😂

ینی خانواده شوهرت پرکلاغین خودشونم؟

یا نظرشون اینه ک مشکی قشنگه

ینی خانواده شوهرت پرکلاغین خودشونم؟ یا نظرشون اینه ک مشکی قشنگه

پر کلاغین

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من خیلی دوس دارم.. ولی موهام خرماییه... 

ولی ی خوبی داره

راحت تر رنگ برمیداره

مشکی رو به زور دکلره میشه رنگ دلخواهتو دربیاری

تازه گاها نمیشه

اگر هم بشه موهات داغون میشه و....

بايد ببينى بهت مياد يا نه منم موهام خيلى مشكيه ولى رنگى بيشتر بهم مياد

سخت رنگ برنمیداره؟؟

به زور دکلره فکر کنم رنگ برداره