2777
2789

سایفون دارم ولی یه ساعت باز نمیشه یه چی میخوام زود بازبشه

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از صفحه های گوشیم پر فیلترشکنه.ولی همشون موقت کار دادن.فقط کیوی خوب بود چندماهه بدون مشکل ازش استفاده کردم.به اسمش نمیاد اما خوبه😅

Kiwi vpn

از گوگل پلی دانلود کن

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
یکی از صفحه های گوشیم پر فیلترشکنه.ولی همشون موقت کار دادن.فقط کیوی خوب بود چندماهه بدون مشکل ازش اس ...

خسته نباشی پهلوون  

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#
یکی از صفحه های گوشیم پر فیلترشکنه.ولی همشون موقت کار دادن.فقط کیوی خوب بود چندماهه بدون مشکل ازش اس ...

ببین فقط وقتی نصب کردی برو تو لیست کشورها و خودت با یکی از کشور ها کانکت شو.

وقتی برنامه رو باز میکنی بالای صفحه یه گزینه هست:best choose همراه با عکس کره زمین.

اگه رو اون باشه وصل نمیشه.همون گزینه رو بزن و از لیست server 1  یه کشور رو انتخاب کن.حله

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
ببین فقط وقتی نصب کردی برو تو لیست کشورها و خودت با یکی از کشور ها کانکت شو. وقتی برنامه رو باز میک ...

هرکشوری باشه مهم نیست؟؟؟؟

زودبازمیشه؟.

آره من امروز نصب کردم دوبار ازش استفاده کردم همون ثانیه های اول وصل شد

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
آره من امروز نصب کردم دوبار ازش استفاده کردم همون ثانیه های اول وصل شد

ممنون دوستم امتحان میکنم

نه من اکثرا رو همون اولی میزنم وصل میشه. ینی تاحالا نشده به مشکل بر بخوره ک بت بگم

ولی میزنم روهرکشوری هنوزم روهمون best chooeseهست

ممنون دوستم امتحان میکنم

خواهش میکنم من خودم قبلا سایفون استفاده میکردم ولی دو سه روز بود اصلا جواب نمیداد

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
نه من اکثرا رو همون اولی میزنم وصل میشه. ینی تاحالا نشده به مشکل بر بخوره ک بت بگم

وای وصل شد چه زود ممنونم گلم

خواهش میکنم من خودم قبلا سایفون استفاده میکردم ولی دو سه روز بود اصلا جواب نمیداد

وای نگو واسه من یک هفتس بازنمیکنه

وای نگو واسه من یک هفتس بازنمیکنه

من قبلا که اینجوری میشد پاک میکردم دوباره نصب میکردم جواب میداد ولی همونم دیگه کار نمیکرد