2777
2789
عنوان

بی بی چک ...یه دقیقه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز بعد همون بی بی حاله انداخت امکان چی داره مگر اینکه یکی دیگه استفاده کرده حاله انداخته 

شاید زودتر هاله انداخته ولی ایشون سه روز بعد متوجه شده، اخه برای منم همین شکلی شد و باردار بودم، همون روزی ک بی بی گذاشتم منفی بود ولی نگهش داشتم، فردا شبش شوهرم از مسافرت اومد میخواستم بی بی رو نشونش بدم دیدم هاله انداخته

سه روز بعد همون بی بی حاله انداخت امکان چی داره مگر اینکه یکی دیگه استفاده کرده حاله انداخته 

اره البته منم یکی دیگ استفاده میکردم هاله کمرنگ مینداخت بعد هرروز یا دوروز ی بار میذاشتم هی پررنگ تر میشد تا اینکه روز اخری ک تیره تر شد رفتم ازمایش

شاید زودتر هاله انداخته ولی ایشون سه روز بعد متوجه شده، اخه برای منم همین شکلی شد و باردار بودم، همو ...

امروزم دوباره گذاشتم ولی هاله نداره چه کنم ینی باردارم؟چن روز بعد دوباره بی بی گذاشتی همون لحظه هاله انداخت؟

امروزم دوباره گذاشتم ولی هاله نداره چه کنم ینی باردارم؟چن روز بعد دوباره بی بی گذاشتی همون لحظه هاله ...

دقیق یادم نیست ولی نزدیک پنج شیش تا بی بی فقط هاله انداخت تا اینکه اخریش بعد یه هفته یکمی پررنگ تر شد ک رفتم ازمایش دیگه و گف مثبته...

20 روز از موعدت گذشته باید سریع نشون بده، علائم نداری؟

من همیشه هرماه توهم حاملگی میزنم بعدش پری میشم ولی ایندفعه عقب انداختم دوباره صب هم بی بی گذاشتم ولی منفیه انگار

من همیشه هرماه توهم حاملگی میزنم بعدش پری میشم ولی ایندفعه عقب انداختم دوباره صب هم بی بی گذاشتم ولی ...

تیرویید نداری؟ عروس خاله منم 20 روز از پریودیش میگذشت همه حالتای حاملگیم داشت رفت دکتر گفت تیروییدت پرکار شده، ان شاالله شما بارداری، ولی اگه بازم پریود نشدی برو ازمایش و دکتر

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
تیرویید نداری؟ عروس خاله منم 20 روز از پریودیش میگذشت همه حالتای حاملگیم داشت رفت دکتر گفت تیروییدت ...

6ماهه زایمان کردم تو بارداریم ازمایش دادم تییرویید نداشتم ینی الان دارم؟😢😢😢😢😢😢😢

6ماهه زایمان کردم تو بارداریم ازمایش دادم تییرویید نداشتم ینی الان دارم؟😢😢😢😢😢😢😢

اهان نه فکر کردم قبلا داشتی، عروس خالم قبلا داشت، قرصاشو میخورد، حتما برو آزمایش بده واسه بارداریت، که اگه باردار نبودی ببینی چرا پریود نشدی

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
اهان نه فکر کردم قبلا داشتی، عروس خالم قبلا داشت، قرصاشو میخورد، حتما برو آزمایش بده واسه بارداریت، ...

واااای گلی ترسوندیم الان دنبال علایم تییروید پرکار بودم تو نت...

نداشتم گلم مرسی جوابمو دادی وگرنه امشب دیگه خواب تداشتم😧😧😧😭😭😘😘