من 20روز پریودم عقب افتاده سه روز پیش بی بی زدم منفی بود حتی روز بعدش دوباره همون بی بی نگاه کردم بازم منفی بود ولی امروز که دیدم هاله انداخته ینی بعد سه روز که بی بی دور ننداختم الان ینی باردارم؟😧😧😧
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سه روز بعد همون بی بی حاله انداخت امکان چی داره مگر اینکه یکی دیگه استفاده کرده حاله انداخته
شاید زودتر هاله انداخته ولی ایشون سه روز بعد متوجه شده، اخه برای منم همین شکلی شد و باردار بودم، همون روزی ک بی بی گذاشتم منفی بود ولی نگهش داشتم، فردا شبش شوهرم از مسافرت اومد میخواستم بی بی رو نشونش بدم دیدم هاله انداخته
من همیشه هرماه توهم حاملگی میزنم بعدش پری میشم ولی ایندفعه عقب انداختم دوباره صب هم بی بی گذاشتم ولی ...
تیرویید نداری؟ عروس خاله منم 20 روز از پریودیش میگذشت همه حالتای حاملگیم داشت رفت دکتر گفت تیروییدت پرکار شده، ان شاالله شما بارداری، ولی اگه بازم پریود نشدی برو ازمایش و دکتر