2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰٪ بین ۳ قدرت برتر 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

با تقسیم قدرت بین روسیه و آمریکا و چین

بعید میدونم جنگ جهانی اتفاق بیوفته

فکر میکنم جنگهای داخلی و نیابتی مثل زلزله های کم ریشتر،جلوی فاجعه های بزرگ رو میگیره...

کشورهایی با حکومتهای فاسد که به دنبال منافع خودشون پا روی مردم خودشون می زارن و بازیچه اون قدرتهای بزرگ هستن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

چند سال پیش ی پیشگویی یه جایی خوندم اصلا یادم نمیاد کجا اما نوشته بزرگترین جنگ آینده تو منطقه خاورمیانه و بین کشور های عرب و غیر عرب منطقه پیش میاد همه عربها با هم ما و ترکیه و اسرائیل اینا هم با هم اون موقع به نظرم چرت بود اما الان با این اوضاع عراق شک دارم اتفاق نیفته

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
فکر نکنم هم رو بشناسیم  ولی خیلی خوش شانسم افراد پر مشغله ای مثل شما فرصت پست گذاشتن تو تاپیک ...

بله خيلي ، اگه بيكار نبودي ني ني سايت نبودي 😂

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
بچه ها ۵ کیلو سبزی خریدم بیاین پاک کنیم راحع ب این موضوع هم حرف میزنیم میچسبه😁

بینشم راجب خواهرشوهرو مادرشوهر بگیم😂

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃