2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا جنگ کجا بود 😂😂😂بنظر منکه هیچی نمیشه اگرم بشه ما مردیم 😂😏

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨                                   تیکر رسیدن به هدفمه    درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم  

تو سایتی که اکثراً خانم هستن و دغدغه‌هاشون حول بچه و شوهر و ناخن و مو و آشپزی و... می‌گرده، فکر می‌کنین جواب کارشناسانه بگیرین؟ ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اگه جنگم بشه صددرصدبین آمریکا وچین وروسیه است بعدم مثل قبل که نیست یه بمب شیمیایی این میزنه یکی اون ...

با قسمت اخر پستت خیلی خندیدم   

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
بچه ها ۵ کیلو سبزی خریدم بیاین پاک کنیم راحع ب این موضوع هم حرف میزنیم میچسبه😁

😂😂😂

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨                                   تیکر رسیدن به هدفمه    درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم  
شادباشی همیشه عزیزم

همچنین   

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

خیلی عجیبِ که خانم ها اینجا اینقدر اصرار دارن که خودشون رو حد سبزی پاک کردن و بحث خانواده شوهر پایین بیارن

خب اگر علاقه ندارید تاپیک رو ترک کنید ...اینقدر شخصیت زن ایرانی رو پایین نیارید   

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اگه جنگم بشه صددرصدبین آمریکا وچین وروسیه است بعدم مثل قبل که نیست یه بمب شیمیایی این میزنه یکی اون ...

همه با هم رو خیلی خوب گفتی 😁 یه احساس ملکوتی بهم دست داد ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...