2777
2789
عنوان

علائمی آنفولانزا

215 بازدید | 29 پست

سلام دخترا 

میآید بگید علائک آنفولانزا چیه؟ 

بدبختی همه علائمش شبیه سرماخوردگیه. مثل سقط و بارداری و پریودی که همش علائم یکسان دارن

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم سرماخوردگی ولی شدیدتر و بیشتر تب و بدن درد و سرفه و ...

اصلا نمیشه فهمید. من تب و بدن درد ندارم. سرفه هم روزی چند بار. مداوم نیست. بینی ام و گلوم کیپ میشه. دکتر دو روز پیش رفتم، گفت اگه تشدید شد بیا، نه بهتر شده و نه تشدید شده. نگرانم یه دفعه آسیب بزنه ب ریه ام و..

باردارم و این می ترسونه من رو..

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
گلو درد هم جزوش هست. از دیروز گلو درد گرفتم هی بدتر شده تا الان که سردرد هم بهش اضافه شد

اگه آنفولانزا داشته باشیم خدای نکرده، ب کار کدوم بیمارستان اطمینان داری واسه بستری بریم؟ تهرانی؟

اگه آنفولانزا داشته باشیم خدای نکرده، ب کار کدوم بیمارستان اطمینان داری واسه بستری بریم؟ تهرانی؟

آره تهرانم. انشالله که کارمون به اونجا نکشه. فک نکنم جوفتمون انفولانزا باشه. آخه شدیدتر از سرماخوردگیه تازه تب هم جزوشه

البته من واکسن زدم ممکنه باز بگیرم و این علایم برای سرماخوردگی باشه؟

اگه بیشتر از دو هفته اس که واکسن زدی، نگران نباش. سرماخوردگیه و اگه هم آنفولانزا باشه، خیلی خفیف میگیری و آثار مخرب نداره

آره تهرانم. انشالله که کارمون به اونجا نکشه. فک نکنم جوفتمون انفولانزا باشه. آخه شدیدتر از سرماخوردگ ...

من اصلا ب بیمارستان ها تو این شرایط اطمینان ندارم. واقعا کجا باید بریم؟ 

تب ندارم. فقط تعریق و کمی سرفه

البته من واکسن زدم ممکنه باز بگیرم و این علایم برای سرماخوردگی باشه؟

ممکنه باز بگیری‌انقدر این بیماری ها زود تغییر میکنن و جهش دارن که ممکنه اون واکسنی که زدی شامل جدید ها نشه

آره من اوایل پاییز زدم

پس نگران نباش. دکترت تجویز کرد یا خودت هوشیار بودی و زدی؟

من اصلا ب بیمارستان ها تو این شرایط اطمینان ندارم. واقعا کجا باید بریم؟  تب ندارم. فقط تعریق و ...

پس سرما خوردگیه. باورت میشه خیلی بیمارستان هارو نمیشناسم. خداروشکر اونقدر کارمون به بیمارستان نیافتاده 

ممکنه باز بگیری‌انقدر این بیماری ها زود تغییر میکنن و جهش دارن که ممکنه اون واکسنی که زدی شامل جدید ...

نه نمی گیره. این واکسن n1h1 رو پوشش میده که الان روی کاره