2777
2789

من  تصمیم گرفتم برای اولین بار برم باشگاه  نمیدونم باید  تیپم چجوری باشه لباس چی بپوشم یا اینکع چ رشته ای انتخاب کنم ک خوب باشه  یا چ چیزایی لازمه باخودم ببرم  بعد اینکه خیلی خجالت میکشم  میشه  کامل توضیح بدین چون اولین باره  نمیخوام کسی مسخرم کنه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محیط باشگاه افرادی که حرفه ای هستن کسی رو مسخره نمیکنن مگه جدید باشن شلوار لگ بیشتر میپوشن با یه بلوز حرکاتو تا بخوای یاد بگیری یکم باید دست به دامن کمک مربی شی

اصلا کسی مسخرت نمیکنه شلوار ورزشی یا تاپ وشلوارک هر چی تو خونه داری الکی نخر یه بطری اب یه حوله کوچیک اگه میخوای لاغر شی و چربی زیاد داری فیتنس بردار هم با دستگاه و هم مربی خودش اموزش میده و هوازیارم که تردمیلو دوچرخه و الپتیکار

هدفت از ورزش چیه؟؟ببین چی میخوای من بدنسازی میرم هدفم هم ساختن یه بدن خوش فرم بدونه چربیه.چیزایی هم که باید ببری یه ساک ورزشی لباس برای ورزش معمولا تاپ و شلوارک کفش ورزشی که توی سالن بپوشی فقط و یه ظرف برای آب یه حوله کوچولو.

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

خب عزیزم اول برو بشین تو باشگاه با چند نفر همکلام شو ببین محیطش رو دوست داری ادماش چطورین بعدش لباساشونو ببین چی پوشیدن بپرس ازشون ، راحت باش کلا چون قراره خوش بگدره بهت نه اینکه استرس داشته باشی ، اگر خوشت اومد از محیط ثبت نام کن و لباس رو تهیه کن از فرداش برو

دنیا عین تصورات ما نیست