2777
2789
عنوان

خانومایی ک باشگاه میرین بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 35 پست
روز اول چکارایی باید انجام بدم خیلی استرس دارم 

خخخخت.چ استرسی 

والا من لباس خاصی نمیپوشم 

ی تومون  برمیدارم میبرم میپوشم با ی جفت کفش ورزشی .لیوانم ندارم با دست اب میخورم😥😥😥

بخدا 😂😂😂😂

برو زومبا😍رقصه کلا

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسانی که باشگاه میرن احتمالش هس کسی ازآدم عکس یافیلم بگیره؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

هيچكس مسخرت نميكنه. من واليبال ميرم يه بطري اب و يه هوله و كتوني با خودم ميبرم. موقع رفتن لباس باشگاهمو زير لباس بيرونم ميپوشم😂فقط اونجا ميرم جوراب و كتونيمو عوض ميكنم. بعدش خود به خود دوست پيدا ميكني نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 

ببين جانم

بايد لگ ورزشى بپوشى با يه تاپ يا تيشرت يا نيم تنه ورزشى

هرچى كه راحتى 

به جفت كفش ورزشى هم بايد ببرى كه كفشت رو اونجا عوض كنى و فقط واسه باشگاهت باشه و تميز باشه

يه بطرى اب خنك ببر بايد مدام بخورى

يه حوله كوچيك هم ببر كه عرق كردى خشك كنى 

خجالت نداره.شلوار لگ با نیم تنه، شلوارک تاپ. شلوار تاپ، همه جوره میپوشن برای داخل باشگاه کتونی با قمقمه اب و یک زیرانداز برای رعایت بیشتر بهداشت چه ورزشی میخوای بری؟ورزش های گروهی مثل بادی پامپ،زومبا و..که مشخصه ورزش فردی مثل بدنسازی که مربی بهت برنامه میده و میگه چطور حرکات رو انجام بدی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

چیز حادی نیس

خیلی آرایش نکن مجلسی تیپ نزن

اسپرت و راحت باش با کتونی راحت

طلا آویزون نکن خیلی ضایس😁

یه شیشه آب کافیه اگه عرق زیاد میکنی یه حوله کوچیک، بستگی ب رشتت داره

هررشته ای ک به روحیات و استعدادت میخوره انتخاب کن

اعتماد بنفس داشته باش ب خودت و اندامت

آدمای داغون و خودشاخ پندار زیاد هس کار خودتو بکن جز حرفای مربی ب نظرات دیگران اهمیت نده

ولی منعطف و خوشرو باش ک چون تنها هستی بهت بد نگذره

ن بدنسازی میخوام برم

خب هیچی یه دفترچه (نبری ازت پول میگیرن الکی ی دفترچه میدن) و ی بطری آب معدنی (اگه داری قمقمه) ی حوله ی ملحفه تقریبا یک متر در پنجاه رو بذار تو ی کیف با خودت ببر. کتونی هم داخل باشگاه جداس اونم بذار تو کیفت.

بگو میخوای ثبت نام کنی قبلش زنگ بزن بپرس چجوریاس چون میگی ی کم معذبی این بهتره

لباسم ی تاپ شلوارکی چیزی بپوش البته اگه تو خونه داری، اگه نداری میخوای بخری ی لگ بخر (لازم نباشه هر جلسه پاتو شیو کنی😂)  با ی تاپ

مثلا تیشرت با شلوار گشاد نپوش

کرم پودر هم نزن پوستت خراب میشه

همین

لطفا اگه مخابطم شما نیستی ریپلایم نکن. هرکی سرش تو کار خودش باشه

من باشگاه میرفتم

برو لباس ورزشی فروشی یه دست لباس برای باشگاه که شامل تاپ ورزشی با شلوارک میشه و کتونی و یه قمقمه آب ورزشیم بخر تمام

باشگاه رفتی دیگه مربی راهنماییت میکنه

که باتوجه ب اندام و هدفت اینکه میخوای لاغر بشی یا چاق با عضله ای راهنماییت میکنه

یه بانویِ دهه شصتی که عاشق آشپزی و خرید و فیلم و کتاب و انسانِ باشعوره..😊😍
چیز حادی نیس  خیلی آرایش نکن مجلسی تیپ نزن اسپرت و راحت باش با کتونی راحت طلا آویزون نکن خیل ...

خداروشکر زیاد اهل ارایش و  طلا اویزون کردن نیستم  فقط میخوام این چربیایی لامصب اب شه  زیادم نیستا ولی خیلی اذیت میشم  خیلی  بعدم چون تنهام  افسرده شدم   دیگ میخوام  یکم روحیم عوض شه