2777
2789
عنوان

بیاین گوشی قدیمیم رو ببینین که نامزدم‌ داغونش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 41 پست
موافقم ،اصلا رنگش قشنگ نیست

به نظرت چیکار کنم بفهمه دلخورم ؟خسته شدم دیگه از این اخلاق گندش من آدم توداری هستم به یه جایی رسیدم که دیگه میام از دردام تاپیک میزنم

به نظرت چیکار کنم بفهمه دلخورم ؟خسته شدم دیگه از این اخلاق گندش من آدم توداری هستم به یه جایی رسیدم ...

همین سرسنگینی رو حفظ کن ، خیلی جدی بهش بگو من فکرامو کردم ،حس میکنم که به درد هم نمیخوریم و بهتره راهمونو جدا کنیم.

بعدش که یکم اصرار کرد براش شرط بذار ک تکرار نشه و اگه میدونی تکرار میکنه شرط بذار ک باهم برید کلاسای مدیریت خشم و پیش مشاور. 

تا درمان نشده تن به ازدواج نده

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایفون به این راحتیا شکسته نمیشه هااااا . من خودم چند بار گوشیمو محکم کوبیدم به دیوار اخ نگفت بدبخت . ببین چه زوری داره نامزدت   

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
ایفون به این راحتیا شکسته نمیشه هااااا . من خودم چند بار گوشیمو محکم کوبیدم به دیوار اخ نگفت بدبخت . ...

یه بار نامرد یه سیلی زد بهم تا یه ماه کل صورتم درد میکرد

الان که نامزدیه اینه وای به حال فردات،میگی چیکار کنم؟بنظرم دوپا داری دوتا دیگه قرض بگیر فرار کن از د ...

نمیتونم نمیذاره 

خواهرم هم داره طلاق میگیره من دیگه نمیتونم جدا شم هم بخاطر این و هم بخاطر اینکه هیچ جوره بیخیالم نمیشه 

همین سرسنگینی رو حفظ کن ، خیلی جدی بهش بگو من فکرامو کردم ،حس میکنم که به درد هم نمیخوریم و بهتره را ...

پیش روان شناس رفتیم اونم حرف زد باهاش آخرش هم گفت باید برین پیش دکتر اعصاب تا قرص بده بهش 

پیش روان شناس رفتیم اونم حرف زد باهاش آخرش هم گفت باید برین پیش دکتر اعصاب تا قرص بده بهش 

خب اگه اینجوریه اصلا پشت گوش نندازید و حتماً حتماً پیگیری کنید،چون خدایی نکرده ممکنه تو زندگی بدترم بشه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
یه بار نامرد یه سیلی زد بهم تا یه ماه کل صورتم درد میکرد

پس حتما مشکلتو ریشه ای حل کن تا عمیق نشده . امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیری و خوشبخت باشی  

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...