2821
2789
عنوان

جهیریه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
اتفاقا فامیلای.ماهم از همون ادماهستن دختر زود شوهر میدن برای من و شوهرم زود ازدواح کردن دختر واقعا م ...

همین که شما سوال می پرسی کار درست چیه نشون میده زن عاقلی هستی. عزیزم حتما دخترتو راهنمایی کن که اگر میخواد خوشبخت بشه باید تحصیلات و کار داشته. دیگه حتی اگر ازدواجی هم باشه اینطوری موقعیتهای بهتری پیدا می کنه. فقط اصلا از نقشه ها و برنامه هات برای دور و بریهات نگو که دلسردت نکنند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه باید به تربیت و تحصیلش اهمیت بدی خیلی دسته اینکه از الان وسیله نخری و فکر ازدواج تو سرش نندازی هم خیلی درسته ولی اینکه هیچ فکری برای اینده اش نکنی اشتباهه،چون هیچی از اینده معلوم نیست،از الان براش پس انداز کن فقط هم یا طلای دست دوم بخر که پول اجرت نخوای بدی،یا سکه بگیر بزار کنار ،حتما اینکار رو بکن،اگر هم کسی گفت چرا نخریدی بگو پولشو گذاشتم کنار بعدا به سیلقه خودش بخرم،

اینکه باید به تربیت و تحصیلش اهمیت بدی خیلی دسته اینکه از الان وسیله نخری و فکر ازدواج تو سرش نندازی ...

ممنونم خانمی از راهنماییت مطمئن باشین همین فرمایش شمارو مدنظرم قرار میدم