2821
2789
عنوان

جهیریه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره و قالی دستباف و تابلو فرش اینا از این سن فقط میتونی بخری 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

جاری من دخترش به دنیا اومد هیچ کس پول یا چیزای دیگه نبرد همه ظرف و ظروف من پرسیدم چرا گفتن نگه داره واسه جهازش البته طرف شوهرم دختر ۱۵ سالگی به بعد بقول خودشون میشه ترشبده ۱۱ ۱۲ سالگی باید ازدواج کنن 😔😔😔😔😔😔😔 

والله به خودمن باشه تحصیل بچه هام بیشتر برام اهمیت داره .اما همش،میبینم جاریام برای دختراشون از الان ...

عزیزم  شما به همون راه درست خودتون که واسه تحصیلات بچتونه ادامه بدین.

جاری هاتون هم یا از میان از شما تقلید می کنند یا بعدها پشیمون میشن که چرا نکردن.

خیلی تاثیر بدی داره یک دختر 10 ساله ببینه براش جهیزیه جور می کنند. دیگه ذهنش شکل میگیره که تنها هدف در زندگیش عروسی کردنه.

به خدا باور کنید مسخره ام میکنن که زن نیستی به فکر نیستی اخه چی بهشون بگم ادمای دور وبرم همشون همینطورین اما خداروشکر شوهرم اصلا اینطوری نیست اونم میگه بچه ها فقط باید درس بخونن

به خدا باور کنید مسخره ام میکنن که زن نیستی به فکر نیستی اخه چی بهشون بگم ادمای دور وبرم همشون همینط ...

شما لبخند بزن به حرفاشون. وقتی دختر شما پیشرفت کرد و به جایی رسید اونا به خودشون می گن بی فکر.

وای نه چکاریه

هر چی گفتن بگو باشه ولی کار خودت رو بکن

این حرفها مال فرهنگ هایی هست که دختر رو زود شوهر میدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

والله به خودمن باشه تحصیل بچه هام بیشتر برام اهمیت داره .اما همش،میبینم جاریام برای دختراشون از الان ...

دخترتون ان شاء الله انقده تحصیل میکنه و موفق میشه که اگر اون موقع هنوز رسم جهیزیه بود خودشون با همسرش تهیه میکنن

شما اون انرژی که جاری هاتون میذارن برای جهیزیه بذار برای تربیت بهتر دختر گلت و بالنده بارشون بیار

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.