2777
2789
عنوان

خانومایی ک ای وی اف انجام دادین ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
عنوان تاپیک چیه عزیزم

تکت کردم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار انتقال دادم.ساعات اولیه و ۳ روز اول خیلی مهمه.تو استراحت و رژیم غذایی خیلی رعایت کن.ان شاال ...

اینقدر استرس گرفتم و حالم بده همش دارم بهش فکر میکنم 

ما هیچکدوم مشکلی نداریم یعنی همسرم داشت و رفع شد ولی باردار نمیشم دیروز دکتر مستقبم پیشنهاد میکرو داد و گفت دیگه تا الان نشده منتظر طبیعی نباش ای یو ای منفی ام داشتم قبلا

حالا میگم اگرم مثبت شد نکنه این جابجایی ها مشکل داشته باشه اصلا تو شوکم هنوز فکر میکنم از پسش برنمیام

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
آمپولا رو خودم آماده میکردم از نت ویدیو نحوه صحیح آمپول زدن رو به شوهرم نشون دادم و یاد کرفت خودش خو ...

پس شمام استراحت بودین کامل خونه تزریق میکردین

اینقدر استرس گرفتم و حالم بده همش دارم بهش فکر میکنم  ما هیچکدوم مشکلی نداریم یعنی همسرم داشت ...

نترس به خدا توکل کن.منم میکرو کردم.حتی دکتر نذاشت آی یو آی رو تجربه کنم.باید صبور باشی تو این راه

نترس به خدا توکل کن.منم میکرو کردم.حتی دکتر نذاشت آی یو آی رو تجربه کنم.باید صبور باشی تو این راه

ایشالا ک نی نی سالم و سلامت دنیا میاد 🙂😘😘

پس شمام استراحت بودین کامل خونه تزریق میکردین

من تا ۳ روز تقریبا استراحت کامل بودم فقط البته روز ۳ دعوای شدیدی پیش اومد.روز ۴ آشپزی کردم خیلی سبک.روز ۶ چوب انجیر خشک تو گلوم گیر کرد اینقدر عق زدم که گفتم هر چی هم اگه بود کنده شد....خونه مون آسانسورش راه نیفتاده بود.مجبور شدم رفتم بیمارستان با پنس از حلقم کشیدنش بیروون...از روز ۸ اتتقال رفتم سرکار ولی کم و بیش رعایت میکردم

من تا ۳ روز تقریبا استراحت کامل بودم فقط البته روز ۳ دعوای شدیدی پیش اومد.روز ۴ آشپزی کردم خیلی سبک. ...

اخی عزیزم چقدر اذیت شدی _خداروشکر ک الان خوبه اوضاع و ایشالا ک بارداری بی خطری داشته باشی تا اومدن نی نی