آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فکر نکنم دیگه تکرار بشه چون سپتوم فضای رحم رو کوچک میکنه و جنین جایی برای رشد نداره. چند هفته زایمان کردی؟
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
ای واااااای خیلی متاسفم عزیزم. نتونستن ۳۴ هفته رو تو دستگاه نگه دارن؟ آمپول انوکساپارین نمیزدی؟
من تو ۲۴ و ۱۸ و ۶ هفتگی سقط کردم. برای بارداری بعدی نگرانم. تو عکس رنگی متوجه سپتوم شدن؟
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
۳۴هفته دخترم بود خداروشکرموند ۳۱هفته نموند پسرم،توسزارین بهم گفتن رحمت دوشاخه معجزه بوده باردارشدی ب ...
آخی خدا رو شکر که دخترت موند. حدودا حفظ کنه برات. انشاءالله بارداری بعدیت عالی باشه.
۳۴هفته دخترم بود خداروشکرموند ۳۱هفته نموند پسرم،توسزارین بهم گفتن رحمت دوشاخه معجزه بوده باردارشدی ب ...
عزیزم خداروشکر که دختر قشنگت موند خدا حفظش کنه برای پسرتم ناراحت نباش اون دنیا شفاعتت میکنه ان شاءالله خدا عوضشو بهت بده صحیح و سلامت و سروقت دنیا بیاد.. شما عمل کردی؟ قطر سپتومت چقدره؟ زایمان اولت هم سرکلاژ شدی؟ طول سرویکست چقد بود؟ ببخشید سوال زیاد کردم ممنون میشم کمکم کنی منم الان باردارم و یک هفتست فهمیدن سپتوم داره رحمم دوشاخه
میشه برای سلامتی و به موقع به دنیا اومدن پسرم یک گل صلوات مهمونم کنین..❤🌺🤲🏻🙏🏻