2777
2789

خیلی نگرانم بعده عمل بازم زایمان زودرس میشه؟

حاملگیم استراحت مطلق میشم ؟

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین دریغ نکنین 

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

چی هست

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر نکنم دیگه تکرار بشه چون سپتوم فضای رحم رو کوچک میکنه و جنین جایی برای رشد نداره. چند هفته زایمان کردی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
زایمان زودرس داشتی تاحالا؟ منم سپتوم رحمی دارم الانم باردارم ۷ ماهمه دکتر گفته‌مشکلی نداری 

دوبار یکی ۳۴هفته یکیم ۳۱هفته اولی دخترم بودکه موند برام دومی پسرم نموند

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
عزیزم فکر نکنم دیگه تکرار بشه چون سپتوم فضای رحم رو کوچک میکنه و جنین جایی برای رشد نداره. چند هفته ...

۳۴و۳۱هفته

۳۴و۳۱هفته

ای واااااای خیلی متاسفم عزیزم. نتونستن ۳۴ هفته رو تو دستگاه نگه دارن؟ آمپول انوکساپارین نمیزدی؟

من تو ۲۴ و ۱۸ و ۶ هفتگی سقط کردم. برای بارداری بعدی نگرانم. تو عکس رنگی متوجه سپتوم شدن؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ای واااااای خیلی متاسفم عزیزم. نتونستن ۳۴ هفته رو تو دستگاه نگه دارن؟ آمپول انوکساپارین نمیزدی؟ من ...

۳۴هفته دخترم بود خداروشکرموند ۳۱هفته نموند پسرم،توسزارین بهم گفتن رحمت دوشاخه معجزه بوده باردارشدی بعدرفتم عکس رنگی گفتن دوشاخ ودکترتوسزارین دومم گفت سپتوم ۴ونیم سانت هست وبایدعمل شی 

۳۴هفته دخترم بود خداروشکرموند ۳۱هفته نموند پسرم،توسزارین بهم گفتن رحمت دوشاخه معجزه بوده باردارشدی ب ...

آخی خدا رو شکر که دخترت موند. حدودا حفظ کنه برات. انشاءالله بارداری بعدیت عالی باشه.

آخی خدا رو شکر که دخترت موند. حدودا حفظ کنه برات. انشاءالله بارداری بعدیت عالی باشه.  

ممنونم عزیزم توام سپتوم داری

۳۱ هفته ؟؟؟؟!!!! وای ترسیدم چطور ممکنه نتونستن نگهش دارن عاقا نگو توروخدا 

اگه خدابخواد هیچ کاری نشدنداره خدانخواست بمونه ریه ش عفونت کرد 

زایمان زودرس داشتی تاحالا؟ منم سپتوم رحمی دارم الانم باردارم ۷ ماهمه دکتر گفته‌مشکلی نداری 

سلام عزیزم شما سپتومت چند میل هست که دکتر گفت مشکلی نداره؟ رحمت دو شاخه؟ متم تو بارداریم متوجه سپتوم شدم میشه جواب بدی شاید آروم شم

میشه برای سلامتی و به موقع به دنیا اومدن پسرم یک گل صلوات مهمونم کنین..❤🌺🤲🏻🙏🏻
۳۴هفته دخترم بود خداروشکرموند ۳۱هفته نموند پسرم،توسزارین بهم گفتن رحمت دوشاخه معجزه بوده باردارشدی ب ...

عزیزم خداروشکر که دختر قشنگت موند خدا حفظش کنه برای پسرتم ناراحت نباش اون دنیا شفاعتت میکنه ان شاءالله خدا عوضشو بهت بده صحیح و سلامت و سروقت دنیا بیاد.. شما عمل کردی؟ قطر سپتومت چقدره؟ زایمان اولت هم سرکلاژ شدی؟ طول سرویکست چقد بود؟ ببخشید سوال زیاد کردم ممنون میشم کمکم کنی منم الان باردارم و یک هفتست فهمیدن سپتوم داره رحمم دوشاخه

میشه برای سلامتی و به موقع به دنیا اومدن پسرم یک گل صلوات مهمونم کنین..❤🌺🤲🏻🙏🏻
عزیزم خداروشکر که دختر قشنگت موند خدا حفظش کنه برای پسرتم ناراحت نباش اون دنیا شفاعتت میکنه ان شاءال ...

سلام،فعلا کرونا اومد نرفتیم پی عمل،سپتومم ۴/۵سانته تو بارداری اولم نمیدونستم سپتوم دارم،بارداری دومم ناخواسته شد وسرکلاژ شدم تودومی