2777
2789
یه سریال میداشت ماه رمصون اسم دختره تیام بود داداشش هم علیرصا جعفری بود

اره یادم اومد تیام و سیام...ممکنه نینی تو راهیم پسر باشه فک کردم پسرونس بنظرتون چی بزارم به رهام بیاد؟از پرهام خوشم نمیاد

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یادم اومد تیام و سیام...ممکنه نینی تو راهیم پسر باشه فک کردم پسرونس بنظرتون چی بزارم به رهام بیا ...

نمیدونم سخته رستم خوبه 

شوخی کردما بدت نیاد

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اره یادم اومد تیام و سیام...ممکنه نینی تو راهیم پسر باشه فک کردم پسرونس بنظرتون چی بزارم به رهام بیا ...

برو سایت ثبت احوال سرچ کن

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
رادوین و رهام آرسام و رهام آرشام ورهام هیراد ورهام کیان و رهام کارن ورهام

ارشام خوبه انگار و ارسام هم وزن هستن

رایان

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍