2777
2789
عنوان

هیچ پسری...

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لایق بهترین هایی

ممنون عزیزم... میدونی..

تو کلاس بچه ها همه به من میگن تو خیلی آرومی و البته بعضیاشونم تعریف میکنن..

من تا حالا از اول سال با هیچ پسری صحبتم نکردم.. ینی به خاطر محرمیو نامحرمی خیلی رعایت میکنم ولی بعضی دوستام خیلی راحتن با پسرا گرم میگیرن...

تا تاپیک قبلیمم گفتم.. پسرا کلاسمون به یکی از دخترا گفته که من خیلی آرومو بی آزارم... یا یه بار دیگه گفته من مظلومم...میخواستن منو ببرن یه گروه دیگه گفته گناه داره🙄 

ینی جلو دخترا خجالتی نیستم ولی جلوی پسرا خب رفتارم متفاوته

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
عزیزم همین طوری باش 

ممنونم😍 چشم... واقعا خیلی خوب بود اینی که گفتی بهم..

لازمش داشتم

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
ممنونم😍 چشم... واقعا خیلی خوب بود اینی که گفتی بهم.. لازمش داشتم

اصلا نباید نظر دیگران در مورد خودت برات مهم باشه

بهترین دوست شما پدرو مادرت هستن گلم

ب منم میگفتن ولی الان همه اوناحسرت زندگی منو میخورن

رتبه برتر آزمون وکالت
ممنون عزیزم... میدونی.. تو کلاس بچه ها همه به من میگن تو خیلی آرومی و البته بعضیاشونم تعریف میکنن.. ...

من تا حدودی مثل خودت بودم ولی داداش بزرگم خیلی حواسش کلا بهم بود کلا عزیز کردش بودم همش بهم می‌گفت ببین دنیا به کام آدم های پرو هستش روت کم باشه حقت رو میخورن نمیتونی از خودت دفاع کنی 

سر کار میخوای بری پر رو ها جلوتر از تو تو خانواده بهت زور میگن زرنگ باش البته پرو با دیرده بودن وبی ادبی و  بی احترامی به دیگران خیلی فرق داره ها ... همش می‌گفت تو درس و دانشگاه تو برو تو کلاس ارائه بده بزار بتونی حرف بزنی 

خیلی بهتر شدم ولی بعد ازدواج یه مقدار افت کردم تا رفتم تو دفتر با شوهرم کار میکردم دیدم اره حق با داداشم بود رو بدی و پرو نباشی سوارت میشن باز تمرین کردم

پررو بودن و سر زبون داشتن خیلی خوبه 

پسرایی هم که دختر بیسرزبون و زبون ندار میپسندن یا خودشون همینجوری هستن یا میخوان بله قربانگوشون باشی و خودخواه هستن میخوان حرف حرف خودشون باشه 

من تا حدودی مثل خودت بودم ولی داداش بزرگم خیلی حواسش کلا بهم بود کلا عزیز کردش بودم همش بهم می‌گفت ب ...

آره اتفاقا..‌ 

بابای منم وقتی تازه میخواستم بیام دانشگاه میگفت با پسرا و اینا گرم نگیر ولی سر کلاس کم رو نباش... ارائه بده... جایی اگه سوال جوابی چیزی هست سعی کن خودتو نشون بدی...

ولی خب من یکم استرس میگیرم اینجور مواقع..‌. واسه همین مثلا وقتی واسه مکالمه زبان و اینجور چیزا میرم بالا سرمو میندازم رو سرامیک کف کلاس که استرس نگیرم.. با اینکه از خیلی هاشونم زبانم بهتره و لهجه ی خوبی هم دارم

ولی به نظر خودم این کارم درست نیست... اینجوری به قول شما کم رویی تلقی میشه

من تا حدودی مثل خودت بودم ولی داداش بزرگم خیلی حواسش کلا بهم بود کلا عزیز کردش بودم همش بهم می‌گفت ب ...

آره متاسفانه... مثلا ما واسه گروه آزمایشگاهمون که بودیم من به چشمم میدیدم که همه ی فعالیتا رو یه دختری انجام میداد که خیلی رو داره و میخواد همه چی دست خودش باشه.... اصلا نمیزاشت ما سه نفر دیگه فعالیت انجام بدیم...حتی یکی از دخترا بهش گفت بزار من اینو انجام بدم بهش اجازه نداد گفت نه اگه خراب بشه آزمایشمون بهم میخوره دیگه نمیشه جبرانش کرد...

حالا فقط این نیست... همه جا خودی نشون میده

البته اونم موقع ارائه استرس میگیره ولی حداقلش اینه که رو داره و جایی کم نمیاره واقعا