2777
2789
عنوان

تب بچم تورو خداکمک

281 بازدید | 19 پست

۱۰ ماهشه .سرماخورده.دیروز تا حالا تب داره . ب پاراکید حساسیت داره . استا حکیمم بالا میاره . شیافم دکتر میگه نمیشه مرتب بزاری .چکارکنم؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشویه رو فراموش نکن و اینکه محیط دماش زیاد نباشه و لباس گرم هم تنش نباشه و پتو اینا هم نذارین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

پاشورش کن 

حوله خیس کن (سرد‌نباشه)ولرم رو به خنک باشه ، خلاصه حوله رو بذار زیر بغل‌هاش،زیرگردنش،رو شکم وپیشونیش

آیت‌الکرسی حتمابخون روش به نیت اینکه تبش بیادپائین

اما سوا از اینا حتماببردکتر

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

خیلی مهمه که تبش ند درجه س و درجع رو با چی میگرینی با دیجیتالی یا جیوه ای و کجا میذارین زیر بغل یا زیر زبون
اگه زیر زبون و جیوه ایه که درسته اما اگه دیجیتالیه مکنه یه وقت خطا بده
تب تا 38.5 قابل کنترله اما بیشتر از اونو با دکتر مشورت کنین تب 39.5 به بالا رو جدی بگیرین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

استامینوفن حتما بهش بده حتی اگه بالا بیاره اون مقدار که تو شکمش میمونه کفایت میکنه 

تب رو جدی بگیر 

پیازو حلقه‌ای برش بزن بزار کف پاش جوراب هم بپوشون تا ثابت بمونه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چرا بهش قطره استامینیفن نمیدی!! حتما حتما پاشوره کنش خدای نکرده تبش بالا نرِ تشنج کنهههه، رو شکم ، زیر بغلش ، روی رونهاش دستمال مرطوبی بذار که با آب ولرم خیسش کرده باشی حتمی اینکارو مرتب بکن تا تبش بیاد پایین ، حتی نیومد  بچه رو ببر حموم فقط دمای حموم سرد نباشه که بچه سرما بخوره ، ببرش حموم تو آب ولرم ققط فقط بدنشو بشور بذار تو لگن آب باشه ، فقط مواظب باش سرماش ندی