آخه اسمای ایرانی قشنگاش زیاد شده اونای دیگه ام که خیلی سخته و کسی نمیذاره
اره می دونم باز تو سایت های اسم یا کتاب اسم بگرد مثلا همین اسم ایهان یا اوین رو که الان خیلی زیاد شده من ۱۵ سال پیش پیدا کرده بودم گذاشته بودم کنار برا وقت خودم بچه دار شدم اونم الان اونقد زیاد شده از چشمم افتاده باز بگرد تا اسم تک پیدا کنی با معنی خوب
امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره سامیارم تو لیسته اسمایی که نوشتم هست شوهرم نظر نمیده موندم بخدا
من همه اسمهایی که دوست داشتم با لفظ آقا و عمو صدا میکردم ببینم کدوم قشنگتره
میتونی این کارو انجام بدی ببینی کدوم به دلت میشینه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم باید فامیلی اش هم بنویسی . بهترین اسم اسمی هست که در کنار معنی زیبا ....کوتاه و راحت تلفظ بشه در همه زبانها مخصوصا انگلیسی و به فامیلی شخص هم بیاد . بدون فامیلی دونستن منم آراد رو پیشنهاد میکنم چون توسط غیر فارسی زبانها هم تلفظش راحته