2777
2789
عنوان

پز دادن ادم غریبه

150 بازدید | 15 پست

من برای خرید خونه طلا فروختم البته تو دو مرحله،دفعه دوم که رفتم انگشتر نشونم کلی نگین داشت با چند تا تیکه ی کوچیک ،اونایی که نگه داشتم تا دیگه وقتی بفروشم که واقعا لازم بود،فروختم.بعد اومد انگشترو خورد کرد تا بدون نگیناش وزن کنه خودم یه جوری شدم ولی دیگه تموم شده بود،بعد یه خانومی با شوهرش اونجا بود گفت وای شوهر من اصلا نمیزاره من یه همچین صحنه ای رو به عمرم ببینم،😭😭😭من به شوهرم نگاه کردم عین خیالشم نبود ،خیلی ناراحت شدم ،بیایم پز خودمونو به بقیه ندیم،یا لااقل اگه میخوایم تعریف کنیم از شوهرمون بقیه رو خورد نکنیم

بعد که اومدم بیرون به شوهرم میگم دیدی چی گفت

میگه میخواست طلا بخره براش این حرفو زد سنگین ترشو بگیره

😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای مال دنیا نیست چون انگشتر نشونم بود خودم از اولش یه حس بدی داشتم اونم که گفت بدتر شدم

كلا گفتم من خودم فردا عقد دزد خونه مونو زد كلي طلا از مامانم از جمله سرويس و نشونمو برد 

زن_ عفت _افتخار💚🤍❤️
كلا گفتم من خودم فردا عقد دزد خونه مونو زد كلي طلا از مامانم از جمله سرويس و نشونمو برد 

ا چه اتفاق بدی ،من همیشه به این فکر میکنم که یه روز اینقدر پولددر میشم عکسشو میبرم طلاسازی لنگه شو میسازه برام👍

خونه هم به نامم نیست 🤦‍♂️

منم طلاهامو فروختم.النگوهامو طلافزوشه شکست چون توش اب نفوذ کرده بود...همزمان یه خانومی یه سرویس طلا برداشت بعد من یه جوری شدم واقعا صحنه ناراحت کننده ای بود برام...دقیقا درکت میکنم...شوهرمم عین خیالش نبود،😔

خدایا شکرت که من لاغر شدم.🙏❤

واى من انقدر از انگشتر نشونم بدم مياد 

هيچ وقت دست نميكنم

از حلقه ام هم بدم مياد 

بعده ها رفتم چندتا انگشتر ظريف تنهايي به سليقه خودم خريدم اونا رو ميندازم 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.