2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سرویس خواب نوزاد دست دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بقیه وسایل مشخصه مال خانواده پولداری بوده

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
از نظر این میگم ک ممکنه بدشگون باشه ?

این حرفا چیه

اگه بدشگون بود بچه های دوم خانواده قدیما هیچ چیز نویی نداشتن

این چرتو پرتارو با عقلت بسنج میبینی حرف مزخرفه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
هر کدومم جدا میخواستم بگیرم همین ۱ تومن میشد دونه ای

کار خوبی کردی عزیزم 

ما یه تخت و تشکش و دراور ۴ کشو با شلف و یه کمد برا دخترم سفارش دادیم جمعه میرسه کلا سه تیکش شد ۷ میلیون 

بماند بقیه خرجا ک لباس و چیزای دیگ کلا ۱۵ تومن خرج شد به نظرم همش الکی و اضافیه من شوهرم همرو خودش خرید ولی 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻

بهترین کار رو کردین چون چقدر میخواد استفاده بشه؟❤️❤️❤️

من اصلا نگرفتم چون جا نداشتم  و بجاش طلا گرفتم که تو آینده بچم بتونه مشکلی رو حل کنه

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
اخه گفتی نظرم بد است دوس داشتم بدونم از چ نظر گفتی مدلش خوب نیس یا کلا اینکه برا بچم دست دوم خریدم خ ...

دلتو‌ید نکن عزیزم خیلیم شیکه 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
از نظر این میگم ک ممکنه بدشگون باشه ?

نه عزیزم خیلیم خوبه هیچ بدی هم نداره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
این حرفا چیه اگه بدشگون بود بچه های دوم خانواده قدیما هیچ چیز نویی نداشتن این چرتو پرتارو با عقلت ...

واقعا!اینم حرفیه یا مثلا اون زمانا هرکی بچش بدنیا اومده لباس و وسیله یکی دیگرو بهش دادن همینجوری چرخیدن تااااا کهنه شدن 

واقعا!اینم حرفیه یا مثلا اون زمانا هرکی بچش بدنیا اومده لباس و وسیله یکی دیگرو بهش دادن همینجوری چرخ ...

آره بابا

یکی از یکی سالم تر ماشاالله😍😍😍💗