2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 28 پست
خدا رحمتشون کنه. ان شاءالله مشکلت رفع بشه 😊❤  ولیی سعی کن به خودت استرس وارد نکنی زیاد اینطور ...

اره بخدا امروز ضربان قلبم 104 بود شرایط روحیمم بهم ریخته دخترای فامیلم فرت و فرت شوهر می کنن اعصاب ندارم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

برو دایرکت نگو ک تویی با یه اکانت فیک برو . ب اسم پسر . براش شارژ بگیر اینا خلاصه خرش کن شمارشو بگو البته بعده یه هفته شمارشو بگیر ب بهونه ی اینک بگو بت اس بزنم بیای اینستا یا بگو اگ نت قط کردن بت اس بزنم . شاید جواب بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هک کردن  ب کسی بگو هک بلد باشه هکش کن بعدش میفهمی کیە

اینستا خیلی سخته هک کردنش . غیر اینک خودش رمزی پسوردی گذرواژه ای چیزی داده باشه دست کسی یا تو گوشیش سیو کرده باشه تو اون ببینه کسی

برو دایرکت نگو ک تویی با یه اکانت فیک برو . ب اسم پسر . براش شارژ بگیر اینا خلاصه خرش کن شمارشو بگو ...

فکر خوبیه

اینستا خیلی سخته هک کردنش . غیر اینک خودش رمزی پسوردی گذرواژه ای چیزی داده باشه دست کسی یا تو گوشیش ...

اره همین

نمیخام خودم مراجعه کنم یا اسمم بیافته

به نظر من این ادم ی پسر هست ک دور و ور شماست و میخواد ک اسم شما رو خراب کنه ی ادمی ک ممکنه قبلا ردش کرده باشین بهترین کار مراجعه ب پلیس فتا هست و ب نظر من اصلا مشکلی پیش نمیاد و اسمتون هم جایی ثبت نمیشه

به نظر من این ادم ی پسر هست ک دور و ور شماست و میخواد ک اسم شما رو خراب کنه ی ادمی ک ممکنه قبلا ردش ...

خودمم احتمال پسر بودن میدم ولی خب مشکلم اینه خط موبایل ندارم 

خودمم احتمال پسر بودن میدم ولی خب مشکلم اینه خط موبایل ندارم 

پلیس فتا شما بری احتیاجی ب ثبت نام و این دردسرا نیست سه سوته طرف رو پیدا میکنی و میتونی بدبختش کنی یا حداقل بشونی سر جاش

پلیس فتا شما بری احتیاجی ب ثبت نام و این دردسرا نیست سه سوته طرف رو پیدا میکنی و میتونی بدبختش کنی ی ...

چجوری برم پس