2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری و پریود شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
خیلی خیلی سخته ☹️ من یه دختر سه ساله دارم و شدیدا به بچه علاقه دارم الان بااینکه بچه دارم بازم برام ...

بازم خداروشکرکه یه فرشته کوچولوداری.برای منی که۱۵ماه منتظراولیش بودم خیلی سخت بود

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خداروشکرکه یه فرشته کوچولوداری.برای منی که۱۵ماه منتظراولیش بودم خیلی سخت بود

آره واقعا خیلی سخته فقط یه زن درک میکنه 

به چیزے غیر از خـدا توے ذهنت قدرٺ نده👌
آره واقعا خیلی سخته فقط یه زن درک میکنه 

سختیش وقتی که مجبورباشی ازاطرافیانتم حرف ومتلک بشنوی چندین برابرمیشه

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
سختیش وقتی که مجبورباشی ازاطرافیانتم حرف ومتلک بشنوی چندین برابرمیشه

از نظر من کسایی که متلک میپرونن هیچ درک و شعوری ندارن.. منم متلک می‌شنیدم و مخصوصا بعد ک فهمیدن دختره منو روانی کردن

عزیزمممم انشالا که سالم به دنیا بیاد اقدام خاصی برای جنسیتش داشتی؟ 

قربونتون.برای جنسیتش اقدام خاصی نکردم ولی اون دوره که باردارشدم کلی گرمیجات خوردم باکیتم اقدام کردم که خداروشکرجواب داد.این بچه هدیه ماه رمضانه که خدابهم داده انشاالله ماه رجبم بدنیامیاد

از نظر من کسایی که متلک میپرونن هیچ درک و شعوری ندارن.. منم متلک می‌شنیدم و مخصوصا بعد ک فهمیدن دختر ...

من موندم وقتی جنسیت برای پدرومادرفرقی نداره چرادیگران دایه دلسوزترازمادرمیشن وفضولی میکنن؟؟

مگه دخترچه مشکلی داره؟؟بنظرمن خداهرکیودوست داشته باشه بهش دخترمیده

قربونتون.برای جنسیتش اقدام خاصی نکردم ولی اون دوره که باردارشدم کلی گرمیجات خوردم باکیتم اقدام کردم ...

عزیزم انشالا که  پسر خوشگلت سالم و صالح بدنیا بیاد گلم انشالا همه حاجت روا شن 

من موندم وقتی جنسیت برای پدرومادرفرقی نداره چرادیگران دایه دلسوزترازمادرمیشن وفضولی میکنن؟؟ مگه دخت ...

دختر خیلی شیرینه خیلی زیاد... اما وقتی شنیدن من دختردارم حتی نگامم نکردن خانواده شوهرم همش حرف بارم میکردن خیلی بهم سخت گذشت

دختر خیلی شیرینه خیلی زیاد... اما وقتی شنیدن من دختردارم حتی نگامم نکردن خانواده شوهرم همش حرف بارم ...

فداسرت گلم.کسی که شعورنداره بفهمه اولاجنسیت خواست خداست بعدشم مردتوی جنسیت دخیله اصلابه حرفشون وکردارشون توجه نکن.بادخترت خوش باش که همدمته

فداسرت گلم.کسی که شعورنداره بفهمه اولاجنسیت خواست خداست بعدشم مردتوی جنسیت دخیله اصلابه حرفشون وکردا ...

مرسی از دلگرمیت گلم خیلی سعی میکنم آروم باشم