2777
2789

کلی علائم داشتم سینم خیلی درد میکرد حتی حالت تهوع هم داشتم اما سه روز زودتر پریود شدم درسته زیاد نیس اقدام کردم اما انتظار سخته😭 دعا کنین خدا بهم نی نی بده خودمو شوهرم خیلی دوس داریم خستم هر ماه دارم گریه میکنم افسرده شدم

میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤

عزيزم اصلا انتظار خوب نيست سعي كن بيخيال باشي و اروم باشي استرس خوب نيست

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت همین انتظار هر ماهت هست. من خودم یه سال هر ماه استرس پریودی داشتم. دکترم می‌گفت بهمن علت نمیشه. همون موقع که تا امید شدم و حتی دو ماه قرص و دارو قطعش کردم و اصلا منتظر نبودم ،باردار شدم. الان مطمئنم شما هم اگه بزنید بی‌خیالی درست میشه. هرچند میدونم سخته

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
عزيزم اصلا انتظار خوب نيست سعي كن بيخيال باشي و اروم باشي استرس خوب نيست

من همش تو فکرشم نمیتونم بیخیال باشم از این ماه سعی میکنم بیخیال باشم,خدا نی نیتو حفظ کنه عزیزم

بعدا پشیمون میشی چرا روزای خوب زندگیتو انتظار کشیدی و گریه کردی...منم یه سال اقدامم اما ب خودم گفتم ...

ان شاالله خدا زودتر به شما هم بده عزیزم

ببخشید شما عقلت کمه ک تازه اقدام کردی و‌میشینی گریه ام‌میکنی؟والا من نزدیک ۳ساله ازدواج کردم و‌اقدام ...

والا چی بگم درسته تازه ازدواج کردم ولی ایقد میپرسن که حساس شدم همش غصه میخورم,ایشالا خدا به شما هم بده

منم دقیقا شرایط تورو دارم چقدر سخته خداجونم 

امروز ضد حال اساسی بهم خورد سومین ماهه اقداممه ولی هنو نتیجه ای نگرفتم اینقدر دعا کردم و گریه کردم خسته شدم 

برا منم دعا کنین