2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ۱۲ روز بعد از هاش سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 11353 بازدید | 24 پست
دو روز قبل تزریق . دو ساعت بعد از تزریق . دور روز بعد از تزریق  مااه پیش ۶ روز بعد تزریق پریود ...

فولیکول و ضخامت رحمت چند بوده؟

من این ماه خودمو کشتم پنج روز پشت هم اقدام کردم🤪خدا کنه منم باردار بشم این ماه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکول و ضخامت رحمت چند بوده؟ من این ماه خودمو کشتم پنج روز پشت هم اقدام کردم🤪خدا کنه منم باردار ...

من تنبلی تخمدان دارم . این برای بارداری دوممه یه پسر ۸ ساله دارم . یک سالا و نیمه تو اقدامم اما این دو ماه که دارو استفاده میکنم 

من تنبلی تخمدان دارم . این برای بارداری دوممه یه پسر ۸ ساله دارم . یک سالا و نیمه تو اقدامم اما این ...

بسلامتی عزیزم 

منم ۶ ماه پیش یه سقط تو هفته ۱۸ داشتم...از دوماه بعد سقطم تو اقدامم..امید بخدا...برا منم دعا کن گلم😘😘

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
بسلامتی عزیزم  منم ۶ ماه پیش یه سقط تو هفته ۱۸ داشتم...از دوماه بعد سقطم تو اقدامم..امید بخدا. ...

انشاللا که به زودی باردار بشی گلم . شما هم منو دعا کن بیام همینجا خبر بارداریمو بدم . حالا اگه پریود نشم فردا پس فردا بازم بی بی چک می زارم