2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ۱۲ روز بعد از هاش سی جی

11223 بازدید | 24 پست

من امروز ۱۲ روز از تزریقم میگذره یعنی ۹ آذر تزریق داشتم . امروز بی بی زدم بلافاصله یه هاله افتاد . کسی بوده مثبت کاذب بهش نشون بده . من سوزش معده و درد کمر دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا 14 روز احتمال کاذب زیاده...چون حتی بخوای علمی هم حساب کنی...لانه گزینی 12 تا 14 روز طول میکشه و تا هورمون بتا بره بالا تو ادرار...یه 2 روزی هم طول میکشه...پس باید صبور باشی...به هیچ علائمی هم دل نبند...فقط توکل کن و صبوری...تا 18 روز پری نیومد...امیدوار شو برو بیبی چک بزن...ان شاالله خیره

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

بزار ۱۵ روز بگدره دوباره یدونه بزن.به نظر من که بارداری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
تا 14 روز احتمال کاذب زیاده...چون حتی بخوای علمی هم حساب کنی...لقاح 12 تا 14 روز طول میکشه و تا هورم ...

لقاح ۱۲ روز؟؟؟؟؟؟

میگن لانه گزینی ۶ تا ۱۲ روز بعد چطور لقاح ۱۲ روز طول میکشه ؟

میشه برای مادر شدن همه منتظرا یه صلوات بفرستین😍🙏

ببخشید...منظورم از لقاح همین بود...اشتباه لفظی بود...میخواستم بگم لانه گزینی گفتم لقاح...منظورم همین لانه گزینی بودش...عذر تقصیر...اصلاحش کردم...😊😊😊

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
مثبته عزیزم مبارکت باشه.. گلم میشه بگی بعد آمپول چ روزایی اقدام داشتین؟قولیکول و ضخامت رحمت چند بود ...

دو روز قبل تزریق . دو ساعت بعد از تزریق . دور روز بعد از تزریق 

مااه پیش ۶ روز بعد تزریق پریود شدم . العانم درد سدید شکم و کمر داشتم فک کردم میخوام پریود شدم . گفتم حالا بزار یه بی بی چک بزنم ببینم چی میشه ؟

مثبته عزیزم مبارکت باشه.. گلم میشه بگی بعد آمپول چ روزایی اقدام داشتین؟قولیکول و ضخامت رحمت چند بود ...

سوال منم هست

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
دو روز قبل تزریق . دو ساعت بعد از تزریق . دور روز بعد از تزریق  مااه پیش ۶ روز بعد تزریق پریود ...

نه عزیزم بنظر من ک مثبته

من چهار دوره هست ک آمپول میزنم....روز ۱۱ یا دوازده بعد آمپولم همیشه بی بی چک میزاشتم منفی بوده 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

اندازه فولیم ۱۸ بود . ضخامتو نمی دونم چون دکتر تو مطب خودش سونو کرد نتیجه اشو ندیدم . ولی یه قرص استرادیول والرات برا افزایش ضخامت بام داده که هنو دارم میخورم 

و قرص مدروکسی هم دارم از روز بعد تزریق میخورم 

العانم خیلی استرس دارم . تمام تلاشم اینه زایمانم تو تابستون باشه اگه بگیره😭 چون شهر خیلی دور از خانواده امم اونا نمی تونن بیان خودم باید برم 

نه عزیزم بنظر من ک مثبته  من چهار دوره هست ک آمپول میزنم....روز ۱۱ یا دوازده بعد آمپولم همیشه ...

واقعا .؟ نمیدونم چی بگم . امیدوارم دامن همه خانوما به حق فاطمه زهرا سبز بشه