2777
2789

من ماه دوم اقداممه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواست بگم منم تو اقدامم ولی شوهرم یه ماه همکاری کرد یه ماهه اصلا رابطه نداشتیم   

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
منم چند ماهه و نا امید شدم آخه خیلیا به یه بار میشن😔 حوصله دکتر رفتنم ندارم میترسم بگه مشکل دارین

گاهی با دو تا ویتامین حل میشه ها

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
گاهی با دو تا ویتامین حل میشه ها

واقعا؟؟خودم اسید فولیک میخورم فقط

شوهرمم فک میکنه ناباروریم یکیمون

اونم نا امیده

چند سال جلوگیری طبیعی داشتیم خالا جفتمون میخوایم نمیشه

به سن ربط نداره؟

دلم میخواست بگم منم تو اقدامم ولی شوهرم یه ماه همکاری کرد یه ماهه اصلا رابطه نداشتیم    

من شنیدم بده اینجوری باید پشت سر هم باشه اقدام 

بینش نذار فاصله بیوفته

اگه نمیخواد تو هم فعلا بیخیال باش که استرس بد نباشه برات

باهاش حرف بزن دلشو بدست بیار

واقعا؟؟خودم اسید فولیک میخورم فقط شوهرمم فک میکنه ناباروریم یکیمون اونم نا امیده چند سال جلوگیری ...

خوب باید بری دکتر گاهی فقط یه ویتامین ای میدن مرد بخوره و خوب میشه چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم شایدخودت تخمدانت پلی کیستیکه دارو میدن وزن کم میکنی خوب میشه

من شنیدم بده اینجوری باید پشت سر هم باشه اقدام  بینش نذار فاصله بیوفته اگه نمیخواد تو هم فعلا ...

حرف زدم 6 ساله ازدواج کردیم ترساش تمومی نداره بیشترم مشکلات مالی رو بهونه میکنه خسته شدم از بس بهش علمی توضیح دادم نمخواد بپذیره

خوب باید بری دکتر گاهی فقط یه ویتامین ای میدن مرد بخوره و خوب میشه چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم شایدخو ...

قبلا دو بار رفتم دکتر زنان

هم پاپ اسمیر دادم تا حالا دوبار هم سونو ولی مال دو سال پیشه

هر دوبار گفتن هیچ مشکلی نیس همه چی هم سالم بود

اون موقع شوهرم نمیخواس

میترسم برم دکتر بگه چون خیلی جلوگیری کردین نمیشه

همش گریه میکنم،۳۲ سالمه میگم شاید دیگه نمیشه

حرف زدم 6 ساله ازدواج کردیم ترساش تمومی نداره بیشترم مشکلات مالی رو بهونه میکنه خسته شدم از بس بهش ع ...

بمیرم برات

الهی ناخواسته بشی

با همه وجودم برات دعا میکنم زود بچه دار بشی 

حستو میفهمم 

من که همه دورو بریام ازم کوچیکترن دوتا بچه دارن