2777
2789

دو تا سوال دارم 

بیکینگ‌ پودر ایرانی چه مارکی خوبه ؟ 

و‌ من کیکم وقتی در حال پخت هست خوب پف میکنه ولی وقتی از فر در میارم ، پفش میخوابه 

چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فله ای میگیرم یه مدته خوبه راضیم

لابد زود در میاری ازفر

تا وقتی خووووب سرد نشده از قالب خارج نکن کیک رو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یا زود میاری بیرون یا تخم مرغشو خوب هم نمیزنی یا روغن زیاد میریزی 

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
من از این یک کیلویی ها میخرم ... الان خونه نیستم مارکش رو ببینم  اینکه پف می کنه ولی بعد پفش م ...


بکینگ پودر یک کیلویی که خیلی زیاده مصرف یه قنادیه توخونه میمونه تاریخ مصرفش میگذره

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
من از این یک کیلویی ها میخرم ... الان خونه نیستم مارکش رو ببینم  اینکه پف می کنه ولی بعد پفش م ...

مواد رو دقیق میریزم 

زرده و سفیده رو جدا میزنم 

بعد از اینکه آرد رو اضافه کردم خیلی کم مخلوط میکنم در آخر هم سفیده رو اضافه میکنم و دیگه هم نمیزنم 

یا زود میاری بیرون یا تخم مرغشو خوب هم نمیزنی یا روغن زیاد میریزی 


نه میزارم داخل فربمونه تاسردشه ، سفیده رو جدامیزنم تا کاملا پف کنه ظرفوبرمیگردونم نمیریزه ازش روغن هم یک لیوان طبق دستور

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز