2777
2789
عنوان

مشکل خواستگار با ظاهرم

983 بازدید | 52 پست

سلام خانومای گل یه راهنمایی میخواستم ازتون 

من یه خواستگاری دارم تمام شرایطمون باهم جوره هر دو در یه سطح خانوادگی از نظر عقیده و شرایط خانوادگی هستیم ( مذهبی) 

من خودم یکم آرایش در حد ریمل و کرم و رژ لب ملایم  دارم ولی با توجه به صحبت های این آقا فهمیدم موافق نیستن ولی از طرفی جواب منفی هم نمیدن که تموم کنن آشنایی رو .... با این قضیه چیکار کنم بنظرتون ؟ جلو برم یا بهم بزنم ؟ 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی کنار بیای نه ادامه بده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ن بهم نزن کمکم رام میشن شماهم در حد کمتری ارایش کن حیفه اگ مورد خوبی هست بخاطر این موضوع بهم بخوره من برادرشوهرم متنفر بود ازارایش یعین ابجی هاش  ارایش میکرد یا دوست دختراش خیلی عصبی میشد ولی خانومش فول ارایشه الان  میتوین تغییرش بدی کمکم 

من ك بخام عوص بشم ميميرم 

مثلا ارايش نكنم و چادر و..

ببين شما چطوري

مبتوني ادامه بده

خودنم نبايد گول بزني

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من جای تو حرفی نمیزنم ولی جای خودم میگم. مردی که میخواد زنی رو مطابق میل خودش تغییر بده فردا روز هزار جور دیگه بیچاره اش میکنه. کسی که زنی میخواد که ارایش نکنه از اول باید  بره سراغ زن بی ارایش

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم