2777
2789
عنوان

میخوام به فرزندی بگیرم این نوزاد رو

8542 بازدید | 111 پست

سلام دوستان 

توی اتریش یه مرد افغان زنش رو با چاغو کشته 

و اینا ۵ تا فرزند که یکیشون ۲۰ روزشه داشتن

من خودم سه تا بچه دارم و یکیش فقط ۱۱ ماهشه 

با همسرم تصمیم گرفتیم که برای اون بچه شیر خوار اقدام کنیم 

امروز  با شماره اون سازمان که اون بچه ها اونجا هستن رو گیر آوردیم و زنگ زدیم 

با پسر بزرگ اون خانواده حرف زدم 

بهم گفت شما بچه کوچیک دارین  و اون طفل هم شیر خواره و ممکن هست نتونین ازش مراقبت کنین 

گفت رئیس  همون پر ورشگاه گفته که تا یکسال بچه رو  امتحانی میدیم  اگه تونستین نگه دارین  دائمی میشه 

اون پسر گفت یه خواهر ۲ ساله هم داره حالا  همسرم  میگه  جدا کردن اینها از هم سخته هر چند توی پرورشگاه هم جدا هستن 

همسرم میگه  هر پنج طفل  رو بیاریم پیش خودمون

نمیدونم کار درستی هست یا نه ولی سه شبه بخاطر اونا خواب و خوراک ندارم  همش بچه هامو بغل میکنم گریه میکنم 

به نظرتون چیکار میتونیم بکنیم 

نفسم سخت بالا میاد همش اون بچه دوساله و اون نوزاد یادم میاد بیشتر 

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دل بزرگی دارین شما .خدا فقط پاداش کارتون رو بده.

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

بنظر من از پسش بر. نمیاین

اگه میتونین فقط کمک مالی کنین بهشون ولی سرپرستی کاملو قبول. کنین خیلی سخته

چه از نظر روحی چه از نظر جسمی

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

واقعا میتونین هر ۵ تا رو پیش خودتون بیارین؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

8 تا بچه باهم که خیلی سخته که😦

احساساتی تصمیم نگیر

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خدا رو شکر معمولی  ولی خرج شون با دولته  حتی بچه های خودم

یعنی چی نگرفتم منظورتو 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐