2777
2789

یه سوال دارم

سگتون تو خونه هر جا میرین دنبالتون راه میفته؟؟؟

سگ من دیوونم کرده

تو دستشوییم دنبالم میاد

شبا تو بغلم میخوابه من پاشم برم دستشویی از خواب پا میشه دنبالم میاد

اصلا یه جوریه

طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگه دیگه گلدون که نیست

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

سگ اینجوریه. ما گربه داشتیم که دقیقا با مامانم میرفتن دستشویی. شبا روی دل مامانم یا بابام میخوابیدن. خیلی باحال بودن. صبحها هم ساعت پنج بیدار باش میزدن و میرفتن سراغ مامانم که بیدارشه صبحانه بده کلی جیغ جیغ میکردن ، کوچیکه قشنگ میرفت با دستش میزد روی لپ مامانم که بیدار شه 😁 یادش به خیر چون من ماچشون میکردم منو دوست نداشتن

دلم می سوزه برای حیواناتی که از مسیر عادی و طبیعی زندگی شون خارج میشن..فقط به خاطر لذت انسان ..😔

سگ خونگیه ها!!!!

اگه بذاریمش تو جنگل یه هفته م زنده نمی مونه!!!!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!