2777
2789
عنوان

سلام ،کسی بلده ی تقلب ب من برسونه در مورد نصب واتساپ

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 25 پست

بچه ها راهنمایی اشتباهی نکنید آبروش میره واتس آپ اصلا امکان نصب یه اکانت رو دوگوشی رو نداره رو هر گوشی نصب شه رو گوشی قبلی پاک میشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا‌نیازی نیست شماره وارد کنی‌و این چیزا فقط اپلیکیشن واتساپ وب رو نصب کن برو گوگل بزن در موردش بخون یه فیلم هست ببین یاد می گیری چیه

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
مگه مث تلگرام نیس؟ یعنی ۲ نفر نمیتونن یه واتساپ و داشته باشن؟🤔چ جالب

نه عزیزم مث تلگرام نیست  نه نمیشه یه اکانت رو دو گوشی باشه اره جالبه 😅

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
جدی نمیشه ،چرا

الگوریتم واتس اینجوریه که با یه شماره فقط یه ای گی گوشی،. به محظ اینکه شمارشو بزنی اکانتشو بیاری بالا براش پیغام میره اوکی کنه برا تو میاد از رو گوشی خودش حذف میشه نکنه هم رو گوشی تو نمیاد بالا، تازه وقتی بالا هم بیاد بالا یه واتس تمیز تمیزه چون همه پیاما حذف میشه مگه اینکه بکاپ بگیری فایل بکاپ پیاماشو برا خودت بدی که حالشو ندارم دیگه بتایپم😂

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍