2777
2789
عنوان

دروغ

194 بازدید | 23 پست

چند روز پیش نامزدم رفته خونه دوستش و شبم مونده  ولی ب من نگفته .مادر شوهرم بهش اس داده بود ک نفهمه زنت رفتی اونجا بدمیشه من ملی بهم زنگ زد گفتم کلاسه.اینم گفته اکی.حالا اعصابم خورده ک چرا دروغ گفته و دونفری ازم پنهان کردن! من اس ام اس مادر شوهرمو تو گوشی نامزدم دیدم فهمیدم .چ جوری ب روش بیارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ آدمارو رو کنی به ضرر خودته عزیزم وقیح میشن اینجوری بررسی کن مخفیانه ببین اونجا چه خبر بوده ا ...

چرا باید دروغ بگه بره درصورتی ک من گفتم وقتی ازدواج میکنی درور رفیقاتو خط بکش

به همین دلیل که تو اینو گفتی بهت دروغ گفته

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

به روش نیار که جبهه نگیره طفلی مادرش بهش خط داده ولی بعد از مدتی مثلا یه هفته باهم که حرف میزنین بهش بگو بدترین کار دنیارمن بهت بگه شاید ببخشیش اما دروغ بهردلیلی نمیبخشیش  فقط  تابلو نکن  چون

بفهمه توگوشیش دیدی حواسشو جم میکنه

فکر میکنه کنترلش میکنی بدتر میشه

گستاخ تر میشه

توهر زمینه ای بین تو و مادرش فکر میکنه از مادره بدت میاد طرف اونو میگیره

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
به روش نیار که جبهه نگیره طفلی مادرش بهش خط داده ولی بعد از مدتی مثلا یه هفته باهم که حرف میزنین بهش ...

اگه ب روش نیارم مثل خوره میخورتم رفتارش 😢😢😢واقعا نمیدونم چیکار کنم

خب چون انقدر حساسیت به خرج دادی عزیزم

یعنی چی دور رفیقاتو خط بکش؟مگه تو بازرس و کلانتری؟

عزیزم از الان اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی اینو از من بشنو. سعی نکن شوهرتو کنترل کنی

مرد رو هر چی بیشتر بخوای به زور نگه داری ازت دورتر میشه

حساسیتتو میفهمم اما این روش غلطه

اگه آدمای بدی نیستن بذار باهاشون باشه. اگه بدن اینکه باهاشون هست شاید نشونه اینه که باید تو رابطتون تجدید نظر کنی

دلیل از این محکم تر؟؟؟

شما خودت دوست نداری اطرافت؟

حس نمیکنی گاهی وجود دوست توی زندگی لازمه؟

من نمیگم هر روز و هر شب با هم باشن.اما هم گاهی شما به وقتایی نیاز داری به دور از همسر با دوستات وقت بگذرونی هم اون.

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
دلیل از این محکم تر؟؟؟ شما خودت دوست نداری اطرافت؟ حس نمیکنی گاهی وجود دوست توی زندگی لازمه؟ من ن ...

درسته .اونم میره پیششون اصلا شغلش ازاده اکثرا با اوناس.ولی دوستاش همه سمت خونه مان.اینم میاد خونه ما میشینه بعد میگه من برم یه سر پیش فلانی بیام‌.یهو دو ساعت بعد میاد .جلو خانوادمم زشته.بعد اونروز گفتم بیا بریم لباس عروس ببینیم گفت لرز دارم فردا بریم.شبش اونوقت رفته خونه رفیقش!!!

اگه ب روش نیارم مثل خوره میخورتم رفتارش 😢😢😢واقعا نمیدونم چیکار کنم

عزیزم پس چرا میگن ازدواج سخته مدیریتش سخته باید یکم صبور باشی و به نتیجه کار فکر کنی تا اروم بشی اصلا وقتی نیست حرفایی که ته دلته باند بلند بگو تا خالی شی اینکه اولشه 

فدات

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

ببین ملی جون اگه بخوای اینقدر حساسیت نشون بدی ضربه اول رو به خودت زدی.

من حرفت رو می فهمم.الان اول زندگیتون هست و تو انتظار توجه بیشتری داری.ولی خب با حساسیت زیادت فقط اون مخفی کاریهاش رو بیشتر میکنه.

اینجور وقتا خودتو آروم کن.سعی کن واسش برنامه ریزی کنی.مثلا بگو بیا کارامون رو از الان شروع کنیم یهو قبل از مراسم همه کارا نریزه سرمون.بعد از عروسی هم کلی وقت هست هم تو با دوستات باشی هم من

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
ببین ملی جون اگه بخوای اینقدر حساسیت نشون بدی ضربه اول رو به خودت زدی. من حرفت رو می فهمم.الان اول ...

درسته.ب نظرت ب مادرشوهرم بگم از اینکه پنهان کردن و بهش یاد دادین ناراحتم.اخه خودش هی ادمو سوال پیچ میکنه انتظار داره راس بگه ادم ولی من یکی دوبار دروغ گفتم فهمید ب روم اورد.منم دوس دارم بهش بگم من فهمیدم