2777
2789

من اخرين پريودم ٢٥ مهر بود، ولي بعد از يه دل درد شديد كه رفتم بيمارستان فهميدم دوقلو باردار بودم ولي يكيشون سقط شده و دومي هم قلب نداره

دوشنبه براي كنترل دوباره رفتم پيش دكتر. قلب جنين تشكيل شده خدا رو شكر و حدود شيش هفته نشون ميده. در صورتيكه الان بايد تو هشت هفته باشم. ولي بخاطر خونريزي بهم استراحت مطلق دادن و گفتن ممكنه كه اونيكي هم سقط بشه. خيلي نگرانم

۸هفته باتوجه به پری خوب درستش میشه بچه۶هفته برای همه همین جوره دوهفته کوچیکتراز تاریخ پری . بله جاری دوستم دقیقا شرایط شمابود منتها هفته ده اولی روسقط کرد دوماه پیش دخترش دنیااومد 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب تشگیل بشه ۹۰ درصد احتمال سقط کم میشه فقط استراحت کن  شیاف پروژسترن استفاده کن

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
۸هفته باتوجه به پری خوب درستش میشه بچه۶هفته برای همه همین جوره دوهفته کوچیکتراز تاریخ پری . بله جاری ...

چه خوب، يكم اميدوار شدم

براي من عمل لاپاراسكوپي هم انجام دادن، چون بتام رو ١٨٠٠٠ بود و فكر ميكردن احتمال داره حاملگي خارج از رحم هم باشه

دومي رشد نرمال داشت؟ خونريزي هم داشتيد شما؟

آره داشتم ولی کم الانم لکه بینی دارم اون یکی ساک پوچ بود یکی هفته شش قلب داشت الانم 13 هفته ام بازم لک بینی دارم فکرکنم از ساک حاملگی خالی هست 

وای آخی عزیزم .خاله من دو قلوهاشو به دنیا اورد هشت ماهه یکیشون پنج روزه مرد اون یکی موند گفتیم خداروشکر حداقل با این یکی سرگرم میشه روز دهم اون یکی هم فوت شد😢😔

خواهر زاده منم حامله بود مشکل شمارو داشت دکتر گفته بود معمولا بارداریا دوقلو هستن اکثرا یکیش تشکیل نمیشه نگران نباش .جاری من ۱۶ ماه بود عروسی کرده بود حامله شد اونم چی ۴ قلو .بعد ی مدت رفت سونو گفتن یکیش جذب شده الان سه قلو هاش چهار سال و نیمشونه هزار ماشالا شیطونن و سلامت انشالله شمام بچه رو سالم به دنیا میاری

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم