بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما تاالان شب یلدا خونه مادرشوهر دعوت نشدیم شکر خدا ازین جهت راحتیم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
ما که به هر دو خانواده دوریم خونه خودمون میمونیم دو نفری جشن میگیریم چون تولد شوهرم هم هست.ولی امسال چند روز پیش همسایمون فوت شد بنده خدا .به خاطر این دلم نمیاد جشن بگیرم فقط یه سفره درست میکنم
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من چند ساله خونه مادر شوهرم رفتم شب یلدا اگه امسال همسرم نتوجه کارشو جور کنه که خونه مامانم بریم_ پنج شیش ساعت راهه تا خونه مامانم_بعد ولی خواهرم همین شهر خودمون هست برم خونه خواهرم یعنی بد میشه؟شوهرم میگه وقتی مامان من هست بده بریم خونه خواهرت؟به نظرتان درست میگه؟