2777
2789

ما هر سال میریم خونه مادرشوهرم 

متاسفانه شوهرم با خانواده م رفت و آمد نداره 

امسالم من میخوام خانواده شوهرم و دعوت کنم چون هر سال همه چیز ما داریم میخریم حداقل خونه خودم باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تاالان شب یلدا خونه مادرشوهر دعوت نشدیم شکر خدا ازین جهت راحتیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم خانوادم دورن  واسه همین دو سال اول رو خونه مادرشوهرم بود  پارسالم من اونا رو دعوت کر ...

دلم که میخاد ولی همسرم میگه من دوس دارم اینجورشبا باهم باشیم نه اینکه همیشه اینجوریه عادتشه زیاد دوس نداره من خوشی کنم

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 
ما هر سال میریم خونه مادرشوهرم  متاسفانه شوهرم با خانواده م رفت و آمد نداره  امسالم ...

خوب خودت تنهایی برو ..چطوری وقتی اون خونه مادرت نمیاد تو میری تازه میخوای دعوتشونم بکنی

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

ما که به هر دو خانواده دوریم خونه خودمون میمونیم دو نفری جشن میگیریم چون تولد شوهرم هم هست.ولی امسال چند روز پیش همسایمون فوت شد بنده خدا .به خاطر این دلم نمیاد جشن بگیرم فقط یه سفره درست میکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

خلاصه شب یلدا مخصوصا براما ایرانیا نه تنها شبای خوبی نمیشه بعضی وقتا با چاشنی مردسالاری هم همراه است

من چند ساله خونه مادر شوهرم رفتم شب یلدا اگه امسال همسرم نتوجه کارشو جور کنه که خونه مامانم بریم_ پنج شیش ساعت راهه تا خونه مامانم_بعد ولی خواهرم همین شهر خودمون هست برم خونه خواهرم یعنی بد میشه؟شوهرم میگه وقتی مامان من هست بده بریم خونه خواهرت؟به نظرتان درست میگه؟

من چند ساله خونه مادر شوهرم رفتم شب یلدا اگه امسال همسرم نتوجه کارشو جور کنه که خونه مامانم بریم_ پن ...

منم اینجاخواهر دارم دوس دارم برم ولی شوهرمنم اینو میگه که زشته 

منم راهم دوره اما یکی در میون اصولا رفت و امد داریم ..امسال هم که شوهرم باید بره ماموریت ..من و بچه ها خونه ایم

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves