2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال هست مراسم؟

همیشه بوده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام عزیزم خوبي؟ یه بار تاپيک زده بودی که برا یه بیماری مشکوکی آزمایش دادی نتیجه ش چی شد؟

سلام گلم خداروشکر اون بیماری رد شدو مشکلی خاصی نبود الانم خوبم خداروشکر 🥰🥰🥰😍😍

Are you lost baby girl?
جشن 😂😂😂

منم‌میخوام همکارم مادرش ی دین دیگه داشته موقع ازدواج شیعه شد گفت بهم ولی قول گرفت ب همکارا نگم و نگفتم خدایی گفت فامیلای مادریش طردشون کردن ولی اللن دوباره دارن رفت و امد میکنن

یادم رفت دینشو ولی یادمه گفته بود از اونا ک کنار آب تو رودخونه حمام میکنن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

محله وحیدیه،ده متری ارامنه و میرزاشیرازی پر جنب و جوشه همین که بگرده و بوی عید و حس کنه خودش کلیه

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
حدس بزن

نمیدونم  مریم؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
لینکی چیزی بهش دارید یه نگاه بندازم؟

ندارم 

کاربر پگاه ارمنی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖