2777
2789
عنوان

حالش خیلی بده دوستم لطفا بیایدراهنماییم کنید چی بهش بگم؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووووواااای نههههه توروخدا خودشو جای اون خانوم بزاره گذشته از گناه خیانتش و اینکه یه زندگی خراب میشه وقتی یه دوستی و رابطه بی سرانجامه ب چ دردش میخوره اگ یسال دیگم از تب و درد دوریش بسوزه کم کم اروم شه بهتره ادامه دادن اینجوریه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا تاسف باید خورد به حال زنش،به دوستتون بگین خدا بهت رحم کرده که با همچین مرد نامردی ازدواج نکردی،یکم تحمل کن چندوقت بگذره فراموشش میکنی قانون طبیعت همینه،بعدشم مواظب باش، زندگی عشق و عاشقی نیست همش

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

وای ن تروخدا خانمش گناه داره بگو تموم کنه این رابطه رو تهش هیچی نیست

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

وقتی پسری میگه وابسته ام‌نشو یعنی هدفی ندارم و دختر باید خودش رو در تنگنای عذاب وابستگی نندازه ا به این روز نیوفته

تنها راهش جدایی اونم کم کم

اون لاشی رو باش که هنوز مزه ازدواج یکساله زیرزبونشه

اینو هم میخاد

نمیره یه وقت خوش اشتها 

واقعا این چ سوالیه😐

فقط یک لحظع فقط یک لحظه خودشو بزاره جای زن پسره 

بهد دوستت یکم فکر کنه میفهمه  پسری ک واسه دوستت شرایط ازدواجو نداش ولی الان رفته با یکی دیگ ازدواج کرده دقیقا  چ هدفی تو سرشه البته اگه خودشو نزنه به اون راه

من جای دوستت بودم یه لحظه باخودم فک میکردم که ابنکه شرایط زن گرفتنوداشت چرانیومدمنوبگیره 

پس نتیجه میگیریم دوست ازاول بازیچه بوده

ازین پس هم خواهدبود

لطفابگوحرمت خودشوحفط کنه ودیگه ازون پسره  دوری

بهش بگه نه واقعا دوستت چطور میتونه کسی رو دوستش داره با کسی دیگه ببینه اگه دوستت میخواد عذاب نکشه باید باهاش قطع رابطه کنه بیخیالش بشه واقعا خیلی سخته کسی رو دوست داشته باشی کنار کسی دیگه ای ببینی 

اون پسره اگه آدم بود دوست شمارو اینطور بازی نمیداد تا وقتی زن نداشته با دوست شما بوس و بغل بوده حالا به بعدم میخواد نگهش داره وقتای که خانمش پسش میزنه بیاد سراغ این یکی 

فقط دوست شمارو میخواد به عنوان زاپاس 

دوستتون باید بدون حرف بدون خداحافظی کات کنه همچین آدمی حتی ارزش توضیح دادنم نداره

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم