دوستم به مدت دو سال با یه پسر رابطه احساسی داشت که رابطشون در حد بوس وبغل بود. پسره از همون اول بهش گفته بود وابسته م نشو چون من شرایط ازدواج ندارم ونمیتونم ازدواج کنم باهات. و پسره بهش گفته بود اگه روزی ازدواج هم کردم میخوام دوستیمون سرجای خودش بمونه،دوستمم دست خودش نبود رفته رفته به خاطر دیدارای مکرر و تفریح و بوس وبغل به پسره دلبسته ووابسته شد بعد گذشت یه سال کم کم پسره ازش فاصله گرفت و چتا وتماسا ودیداراشون خیلی کم شد تا اینکه دیروز پسره بهش گفت عروسی کرده و زن گرفته.و به دوستم گفته درسته ازدواج کردم ولی میخوام دوست بمونیم ورفاقتی با هم باشیم حتی میتونم به خانومم بگم دوست صمیمی دوران دانشگا بودیم. واینم بگم دوستم به شدت به این پسر علاقمنده .الان دوستم از شما نی نی سایتیا این سوال رو داره که به نظر شما منظور پسره از این حرفش که دوست هم بمونیم چیه؟ و آیا باهاش به عنوان دوست بمونه با اینکه متاهله؟ ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش بگو انقدر خودتو سبک نکن زن گرفته تو رو هم میخواد بزاره تو اب نمک
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
خیییر اگ.شرف و ابرو براش مهمه بکشهههه کنااار اون اگ.براش این دختر مهم بودوابستش نمیکرد و ولش کنههه.این یه دختره مجرده و اگ ادامه پیداکنه ممکنه ابرو ریزی بشه و دیگ کسی خواستگاریش نیاد
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍