2777
2789
عنوان

بارداری با دو فولیکول

79 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، خواستم در مورد موضوعی مشورت کنم بنده روز 14 یعنی روز تخمک گذاری روفتم سونو گرافی بهم گفت دوتا فولیکول داری فولیکول 20 سمت راست و فولیکول چپ 16 

ولی من اون روز سمت چپم درد میکرد، همون روز اقدام داشتم بعدش باردار شدم الان هفته 6 بارداری هستم حس میکنم جنین سمت چپ هست یعنی ممکنه فولیکول 16 تخمک آزاد کرده؟؟ پس 20 چی 

یا اصلا احتمال دوقلوایی هست؟؟؟ 

ن میدونی یکی از نشانه های بارداری درد سمت چپه حالا فرقی نمیکنه فولیکول از کدوم ور باشه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبید من الان هفته 8 بارداری هستم، وحالت تهوع شدید با اسید معده بالا دارم دو شب رانیتیدین خوردم ولی خیلی پشیمون شدم به نظرتون چکار کنم؟؟؟ 

خیلی خطرناکه؟؟