2777
2789
عنوان

از دست همسرم عصبانیم خیلی زیاد!

411 بازدید | 18 پست

اوایل خیلی بهش حس داشتم

یعنی اوایل ازدواج

خیلی خوب و پر حرارت بود

اما مدتهاس خیلی سرده... خسته ام کرده 

منم سرد کرده

چند وقت پیش بهش گفتم...  گفتم تو منو سرد کردی...  گفتم بی حسی تو ب منم منتقل شده. گفت ما الان که تو اقدامیم... من باهات رابطه دارم

گفتم اره اما فقط وقتی مجبوری! 

گفتم منم سرد کردی منم بی، خیال شدم

گفت خیلی، از این حرفت ناراحت شدم گفت من همه تلاشم برا زندگیمه. سر کار میدووم برا زندگی. اما با خستگیم خودم زندگیمو خراب کردم. دوس ندارم ازم دور شی

گفتم خب خدا رو شکر درست شد

من قرار بود باردار شم نشدم تیروییدم هم مشکل پیدا کرده دارم کورتون میخورم. حالا که اقدام کنسله اونم سرد سرده...  قشنگ منتظر میمونم ببینم کاری میکنه؟ رو روانمه رفتارش

حرف میزنه از اینور اونور بعدم راحت میگیره میخوابه! 

من یبار جدا شدم چون همسرم سرد بود بهش حش نداشتم... 

چه کنم برام مهمه رابطه! 

الانم یه همسر سرد دیگه!! 

انقدر عصبانیم از دستش که حد نداره... 

شانسم ندارم

خودشم بهم میگه خوشم نمیاد تو بیای جلو تو رابطه... اینه که فقط موندم سرمو تو کدوم دیوار بکوبم. چون زندگیم سرد و بی روح شده‌ 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم کاری از دستم برنمیاد

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

به حررفش گووش نکن خودت پیش قدم شو گرمی هم زیاد بخوره

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

اها تا میتونی چیزای گرمی بده بخوره خیلی تاثیر داره. سردی جات رو هم از غذاش حذف کن

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
واقعا سخته چرا همون قبل ازدواج نگفتی من رابطه چجوری میخام نگفتی از بی توجهیو سردی بدم میاد و..

گفته بودم... بارها بهش گفتم 

ماکزیمم رابطه ماهی سه بار! 

کاری هم بخوایم بکنیم میشه خیانت..  

مگه ما زنا دل نداریم 

دازم ازش، متنفر میشم

به حررفش گووش نکن خودت پیش قدم شو گرمی هم زیاد بخوره

اصلا غذا خوردنش هم رو نرومه... باور کن هر چی گرمی بدم کمه...  نمیخوره لج میکنه... 

از قدیم گفتند زن اهل ناز است و مرد اهل نیاز. چون همیشه واسه رابطه تو پیش قدم شدی انگار افسار رابطه رو تو دست گرفتی رابطه رو مدیریت کردی اون بیچاره استرس گرفته که چطور میتونه تو رو ارضا کنه دوما مخارج زندگی فمر اینکه بچه دار میشین یا نه کل فکر و روانش رو به هم ریخته نگران نباش بچه دار که شدین درست میشه فعلا پیش قدم نشو بزار خودش بگه

گفته بودم... بارها بهش گفتم  ماکزیمم رابطه ماهی سه بار!  کاری هم بخوایم بکنیم میشه خیانت ...

نه بابا بکنین خیانت نمیشه

خدایا به چه روزی افتادیم ما؟؟

بجای خیانت اگه نمیتونین زندگی کنین باید طلاق به ذهنتون برسه نه خیانت

حق را بشناس تا پیروان حق را بشناسی.
نه بابا بکنین خیانت نمیشه خدایا به چه روزی افتادیم ما؟؟ بجای خیانت اگه نمیتونین زندگی کنین باید طل ...

من اگه اهل خیانت بودم از همسر اولم جدا نمیشدم

الان همسرم همه چی تمومه... قیافه، شخصیت، ادب... 

ققط سرده سرد.... 

هیچ وقتم خیانت نخواهم کرد چون بدون عشق لذتی نداره برام. ولی عصبانیم