2789

عزیزم سزارین شدی حتما بی حس شو بیهوشی خطرناک با پلاکت پایین بعد زایمانم احتمال کورتاژ هس یکی از اقوام تازگی با پلاکت پایین سز شد سه روز تو آی سی یو بود خونریزی داشت کورتاژش کردن دکتر گفته بود اگه بیهوش میشدی صددرصد میرفتی تو کما

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...

عزیزم من تمام عمر پلاکتم پایین بوده سه بار هم سزارین شدم موقع زایمان اولم ۴۶ هزار بود پلاکت شما خوبه و موردی برای سزارین نداره نگران نباش

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کدوم بیمارستان رفتین؟

شما مال کدوم شهری ؟ من الزهرا اصفهان سزارین شدم بار اول و بعدیا هم تو بیمارستان تامین اجتماعی محل سکونت شما اول باید دکتر خوب داشته باشید بعد به امکانات بیمارستان توجه کنید و لی در کل جای نگرانی نیست من با پلاکت پایین تر از شما هر سه بار بیهوشی گرفتم

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
من تهران هستم

دکتر شما باید مجرب باشه یعنی با حواس جمع عمل کنه ودست فرز باشه بعد هم باید تو بیمارستان بگیدکه محض احتیاط براتون پلاکت آماده داشته باشن ولی کلا نگران نباش پلاکت شما اصلا خطری برای سزارین نداره ..