2777
2789

دیروز یه تاپیک توی پربازدیدا بود ک در مورد سوتی هاشون میگفتن لطفا اگه کسی ادرسشو میدونه بهم بگه 

خیلی تاپیک جالب و خنده داری بود ولی متاسفانه گمش کردم   

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

اون تاپیک تعطیل شده بود فک کنم چون یه نفر تاپیک زد چرا اون تاپیکو تعطیل کردن 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا برا چی ترکید !!!

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
اون تاپیک تعطیل شده بود فک کنم چون یه نفر تاپیک زد چرا اون تاپیکو تعطیل کردن 

وای حیف خیلی بامزه بود من یه صفحشو خوندم همش داشتم میخندیدم

سلام دوست عزیزم 

شما رو در تاپیک دیشب که در مورد مرگ بود دیدم 

اون تاپیکی که دوستان معرفی کردن، تاپیکِ منه که  در مورد تجارب نزدیک به مرگ هست و تجارب زیادی اونجا گذاشتم، بعضی کاربران سایت هم تجارب خودشون رو گفتن، بعد از رفتنِ پدر عزیزم ایجادش کردم و هدفم هم رسوندنِ این حقایق به گوشِ دیگرانی بود که اونها هم عزیزِ سفر کرده ای دارن، خدا رو شکر خیلی‌ها از طریقِ این تاپیک به آرامش رسیدن. 

خودم به شخصه با خوندن و فهمیدنِ این مطالب، خیلی از سوالاتم در مورد زندگی بعد از مرگ پاسخ داده شده

شما هم اگر دوست داشتی برو و بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

سلام دوست عزیزم  شما رو در تاپیک دیشب که در مورد مرگ بود دیدم  اون تاپیکی که دوستان م ...

مرسی گلم لطف کردی تاپیکتونو ذخیره کردم