2777
2789

خالم 

سومیش هم دوقلو شد الانم 15 سالشونه 

خواهر زنداییمم اولیش سقط شد دومیش دوقلو بودن ک یکیشون تا بدنیا اومد فوت کرد اون یکی یه 10 روزی تو دستگاه بود ولی فوت کرد, حاملگی سومش استراحت مطلق بود دخترش الان 13 سالشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا سقط داشتم... الان یه پسر دوسال ونیم دارم بازم باردارم

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

به خاطر امواجه

نزدیک‌خونتون دکل و این چیزا زیاده؟

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
دفعه قبل خودم و شوهرم آزمایش دادیم هم اون نتایجش خوب بود هم من.اما بازم تکرار شد😢

ازمایش ذخیره تخمدان حتما بده یاتخمک تو ضعیفه یااسپرم شوهرت که سقط میشن همین فردابرو دکاربرات ازمایش ذخیره بنویسه منم اولیش سقط شدقلبش تشکیل نشده بودمثل اینکه تخمکم ضعیف بود

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.