2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی صنعتی بگیرم یا خونگی

123 بازدید | 7 پست

سلام

بچه ها من می خوام چرخ خیاطی بگیرم به نظرتون صنعتی بگیرم یا خونگی؟اینجا کسی تجربه داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

خب برای چکاری میخای صنعتی گرونتره اگه فقط برای کارای روز مرع میخای همون خونگی 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای چکاری میخای صنعتی گرونتره اگه فقط برای کارای روز مرع میخای همون خونگی 

نه فقط روزمره نمی خوام بعدا می خوام کارگاه بزنم

اگه چرخ صنعتی بخری اخرش برا کارایی مثه جا دکمه زدن یا دوخت زیکزاک و... چرخ خونگی بازم نیاز داری

دقیقا منم برای همین دو به شک هستم

من می خوام ادامه بدم و بعدا کارگاه بزنم که صنعتی براش خوبه ولی مشکل همینه صنعتی جا دکمه و گلدوزی نداره 

منم میخوام چرخ خیاطی و سر دوز بگیرم  یکی راهنماییم کنه  چی بگیرم اثن هیچی نمیدونم جنس خ ...

ببین من خیلی گشتم بین اینکه صنعتی بگیرم یا خونگی هر کدوم یه سری خوبی ها داره