2777
2789
عنوان

پسرعموم هم مث بقیه پسراست؟؟؟

1326 بازدید | 82 پست

بالاخره موقعیتش جور شده تا پسرعموم رو ببینم

ولی هنوز نمیدونم چی بگم یا چی کار کنم؟؟؟

من احساس میکنم یه چیزی هست به خاطر رفتاراش میگم...خیلیا گفتن اره دوست داره!!!میشه شما نظر بدید؟

به من توجه خاصی داره...گاها میخنده بهم

هر چی بگم سریع انجام میده البته در مورد خواهرشم همین طوره

انگار دنبال بهونه میگرده بیاد پیشم...شارژر ...آدامس...نخ دندون...یه تیکه کاغذ...با اینکه میدونم همه اینارو خودش مامانش یا خواهرش هم تو کیفشون جیبشون دارن ولی میاد از من میگیره خیلیم طولش میده و حرف میزنه....

مثلا یه بار گفت خواهرت خوب کاری کرد با پسرخاله ات ازدواج کرد....درست تموم شده میخوای چی کار کنی؟

اما شوخیاش یه جوریه وقتی سه تایی هستیم بیش از حد صمیمی میشه ...

واقعا نمیدونم محبت برادرانه است یا بهم علاقه داره؟؟؟

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

از زیر زبونش بکش خواهر

ولی حوااااست باشه فک نکنه اول تو پا دادی و توابراز علاقه کردی

بالاخره ی روز خودش میگه دوست دارم

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زیر زبونش بکش خواهر ولی حوااااست باشه فک نکنه اول تو پا دادی و توابراز علاقه کردی بالاخره ی روز ...

پس به نظرت عیر مستقیم یه چیزی بگم

آخه بعد ازدواج خواهرکوچیکم به همه فامیل دوست آسنا گفتم شوهر چیه من عمرا ازدواج کنم

خب شنیدم پسرا همشون از این ادا ها درمیارن

آره..شاید تو جمع دیگه با افراد دیگه هم همین کارا رو انجام بده

کلا جنس مرد سیری ناپذیر.در آن واحد میتونن با چند نفر خوش و بش کنن

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
شوخیاش در چ حد؟ به چشم کیس ازدواج نگاهت میکنه یا دوستی

شوخی میکنه گاهی خیلی خوبه 

ولی شوخی جنسیم کرده

هرچند منم دستش انداختم